Η Νέα Δημοκρατία με δύο ανακοινώσεις κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως κάνει παραγωγή λάσπης και fake news με αφορμή τα μέτρα για τον κορονοϊό, αλλά και την στοχοποίηση συγγενικών προσώπων του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«O ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να κάνει έστω μια εποικοδομητική πρόταση, διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, επιστρέφοντας στις εποχές του 2014. Αν αφαιρέσει κάποιος τις ύβρεις από τις ανακοινώσεις του διαβάζει συνεχώς τις ίδιες γενικολογίες.

Ζητάμε ξανά από τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει συγκεκριμένα: ποια μέτρα προτείνει για χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα. Θέλει lockdown; Θέλει κλειστά σχολεία; Γι΄αυτά εξακολουθεί να μη λέει κουβέντα. Αντιθέτως δια του κ.Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει σταθερά την εμβολιαστική προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας τα μέτρα που είναι απαραίτητα κι αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο υβρεολόγιό του», αναφέρει η μία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Με δεύτερη ανακοίνωση το κυβερνών κόμμα σημειώνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του.

Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα. Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα φυσικά».