Παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Δικαιοσύνη κατήγγειλε σήμερα στη Βουλή ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κοινοβούλιο προκειμένου να τοποθετηθεί επί της αιτήσεως για άρση της βουλευτικής του ασυλίας αναφορικά με την υπόθεση Μπαλτάκου.

Ο Η. Κασιδιάρης έκανε λόγο για «νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και που ανατρέπουν αυτή την υπόθεση που θα στείλουν στη φυλακή τον Σαμαρά και όλους αυτούς τους σκευωρούς».

Μίλησε επίσης για ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβε πριν από λίγη ώρα, όπου «αναφέρονται κάποια πολύ κρίσιμα στοιχεία σε ότι αφορά την υπόθεση αυτή που βιώνει η Ελλάς τον τελευταίο 1,5 χρόνο». Σύμφωνα με τον ίδιο, σε τέσσερις ηλεκτρονικές διευθύνσεις έχουν δημοσιευτεί τα στοιχεία αυτά, στα οποία περιέρχονται πολύ κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με διάλογο παράγοντα της Δικαιοσύνης και ανώτατου στελέχους της κυβέρνησης σε συνθηματική γλώσσα, χωρίς να γίνεται αναφορά σε ονόματα.

Όπως ανέφερε, στο δεύτερο μέρος του διαλόγου περιλαμβάνεται εντολή του ανώτατου παράγοντα της κυβέρνησης προς τον παράγοντα της Δικαιοσύνης, στην οποία αναφέρεται: «πες στον ψηλό τον παναθηναϊκακια τους τρεις που θα πάρει θα τους γα…ει». «Κι η φωνή αυτή ανήκει στον Σαμαρά. Μετά αυτό πηγαίνουν για ανάκριση οι Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας», σημείωσε.

Ο Ηλίας Κασιδιάτης ζήτησε τέλος την άμεση παραίτηση Σαμαρά και τη σύλληψή του.