«Η θέση του Σταύρου Θεοδωράκη με εκφράζει περισσότερο από όλους», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε με τον επικεφαλής του Ποταμιού και ανέφερε ότι οι απόψεις του «εκφράζουν την κοινή λογική των πολιτών». «Είναι ένα έναυσμα να συνέλθουν οι πολιτικοί και να πουν ότι δεν προχωρά έτσι η κατάσταση. Έχουμε ξεφτιλιστεί τελείως διεθνώς», είπε ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα και πρόσθεσε ότι μπορεί να ανήκει στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά οι θέσεις του Σταύρου Θεοδωράκη είναι αυτές που τον εκφράζουν.

Ο κ. Μπουτάρης μίλησε και για το θέμα που έχει προκύψει με το άνοιγμα των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του έτους. «Πρέπει κάθε δήμος να αποφασίζει σε συνεργασία με τους εμπορικούς συλλόγους για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές», τόνισε ο δήμαρχος και είπε ότι έχει κάνει πρόταση στον εμπορικό σύλλογο να λειτουργούν τα καταστήματα το Σάββατο το απόγευμα και να παραμένουν κλειστά τις Δευτέρες.