Ο πρεσβευτής της Γεωργίας Νταβίντ Μπακράτζε, επισκέφθηκε την πόλη του Άργους, ύστερα από πρόσκληση του δήμου Άργους- Μυκηνών, στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου της πόλης Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους.
Ο διπλωμάτης, φθάνοντας στο Άργος, πήγε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου και προσκύνησε τα ιερά λείψανα του θαυματουργού επισκόπου, ενώ ενημερώθηκε από τον πατέρα Γεώργιο Σελλή, για το ιστορικό της επιστροφής των ιερών λειψάνων του Αγίου στην πόλη.

Κατά την παραμονή του στην Αργολίδα, ο Γεωργιανός πρεσβευτής ξεναγήθηκε στους αρχαιολογικούς χώρους του Άργους και των Μυκηνών, από τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Δημήτριο Μαγκλάρα, με τον οποίο είχε και ιδιαίτερη συζήτηση για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ενώ παρακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση του γεωργιανού πολιτιστικού συλλόγου «ο Καύκασος», στην οποία συμμετείχε και ο σύλλογος των Ποντίων Αργολίδας «Παναγία Σουμελά» στην πλατεία του Άργους.

Στην πολιτιστική εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Γεωργιανού Ινστιτούτου, Αβνταντίλ Μικαμπερίτζε, καθώς και πλήθος Γεωργιανών επισκεπτών, οι οποίοι ζουν μόνιμα στην Καλαμάτα και στην Αθήνα.