«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει το πιο βασικό αποτυχημένο παράδειγμα είναι το φορολογικό», είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρόεδρος της «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» αναφέρθηκε σε όλα τα λάθη που έχει κάνει μέχρι τώρα η κυβέρνηση λέγοντας: «Ο Έλληνας πολίτης καταντά να χρειάζεται επιστήμονα της NASA για να καταθέσει τη φορολογική του δήλωση».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το που βρίσκεται πολιτικά ανέφερε: «Το μεγάλο κενό στην πολιτική υπάρχει στο κέντρο».
Για την Κουμουνδούρου είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που υπόσχεται τα πάντα και ευχαριστεί αυτά που ακούει». Και τόνισε: «Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με όποιον ενδιαφέρεται για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας».

Αναφέρθηκε όμως και στη Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι: «το νόμο που θα επιχειρούσε να θέσει τη Χρυσή Αυγή θα τον καταψήφιζα» και πρόσθεσε: «Όποιος θέλει να εκτοπίσει τη Χρυσή Αυγή, τη βοηθάει να μεγαλώσει».

Δεν θέλησε να αναφερθεί στις πολιτικές του βλέψεις λέγοντας: «Δεν θα συζητήσω για αξιώματα που με αφορούν. Οι πολίτες είναι πάρα πολύ ερεθισμένοι με το πολιτικό σύστημα».

Δεν ήταν ούτε ξεκάθαρος για το εάν θα κατέβει υποψήφιος στο δήμο Αθηναίων. Αυτό που είπε πάντως σε ερώτηση που του έγινε, είναι: «Δεν το έχω στο μυαλό μου να είμαι υποψήφιος στο δήμο Αθηναίων». Και πρόσθεσε: «Η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της Ευρώπης που είναι κατειλημμένη».

Ανέφερε ότι δεν δέχεται τον όρο δημοκρατικό τόξο. «Πιστεύω ότι το κέντρο και η κεντροαριστερά να αναδιοργανωθούν», κατέληξε.