Νέα σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση, με αιχμή την οικονομική της πολιτική εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ από τη Φθιώτιδα κάνοντας λόγο για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος που είναι όπως είπε «το χειρότερο πολιτικό έγκλημα».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς «Θέλουμε μια Ελλάδα χωρίς ψέματα, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς φόβο, μια Πατρίδα με αισιοδοξία, με δυναμισμό, με εξωστρέφεια, με κοινωνική συνοχή, μια Πατρίδα με σημαία την Ελλάδα κι όχι την κατάθλιψη. Θα τους ανταμείψετε που σας κορόιδευαν με το αξέχαστο εκείνο “λεφτά υπάρχουν”;

Ή θα τους στείλετε “αδιάβαστους”, ώστε να καταλάβουν ότι τα ψέματα τέλειωσαν, ότι ο λαός ξύπνησε, ότι κάθε έγκλημα έχει και τιμωρία. σήμερα όλοι μας πληροφορηθήκαμε από τον κ. Πεερ Σταίνμπρουκ, τον πρ. Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, ότι ο κ. Παπανδρέου που έταζε λαγούς με πετραχήλια για να κερδίσει τις εκλογές, ήξερε -αν είναι δυνατόν- από τον Γενάρη του 2009, πολύ καλά την κατάσταση της οικονομίας. Όταν λοιπόν, έλεγε “λεφτά υπάρχουν” έλεγε συνειδητά ψέματα.

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για το τι θα ακολουθήσει αν ο κ Παπανδρέου θεωρήσει καλό το εκλογικό αποτέλεσμα και γι αυτό ζήτησε να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Με αφορμή εξάλλου την νέα αναθεώρηση του ελλείμματος και του χρέους ο κύριος Σαμαράς έκανε λόγο για νέα λογιστική ταχυδακτυλουργία της κυβέρνησης του μνημονίου.