Επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, στον Μάκη Βορίδη και τον Βύρωνα Πολύδωρα, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Θεωρώ ότι οι δηλώσεις Βορίδη-Πολύδωρα δεν είναι τυχαίες. Νομίζω ότι και οι δύο κάτι θέλουν να εκφράσουν. Το εκφράζουν και μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Κι επειδή όλοι μας σε αυτό τον τόπο έχουμε μια ιστορία και μια διαδρομή, είναι γνωστή και η διαδρομή του κ. Βορίδη και θέλοντας να είναι στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, θυμήθηκε στο συνέδριο τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη διαδρομή του. Δε θυμήθηκε τι έγινε μετέπειτα και έφτασε η χώρα μας εδώ. Δυστυχώς, ορισμένοι δεν μπορούν να βάλουν μυαλό», είπε.

Αναφέρθηκε όμως και στη «βόμβα» Πολύδωρα, λέγοντας: «Απαξιώ ειλικρινά να σχολιάσω τις δηλώσεις Πολύδωρα. Κάποιοι πρέπει να ελέγχονται για το τι λένε. Δεν μπορεί ο κ. Βορίδης να θυμήθηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου μόνο για τη διαδρομή του. Και ο κ. Πολύδωρας είναι γνωστός. Να θυμηθούμε το 2007 τα δικά μας παιδιά, και σήμερα έρχεται και λέει για τη Χρυσή Αυγή. Εγώ για το θέμα της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να ασχοληθώ».