Επίθεση στον Μάκη Βορίδη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1». «Ενοχλείται το ΠΑΣΟΚ όταν κάποιος με χουντοδεξιά διαδρομή τα χώνει στον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά συγκυβερνούν με άνεση με μια κυβέρνηση που είναι γεμάτη ακροδεξιούς, όπως ο κ. Γεωργιάδης. Επειδή λοιπόν ο κ. Βορίδης, για τους δικούς του λόγους, έχει αρχίσει να ασχολείται με την ιστορική αποτίμηση προσώπων, θα είχε ενδιαφέρον ο Βορίδης του 2013 να μας κάνει μια αποτίμηση για τις ευθύνες του χουντοΠαπαδόπουλου. Θυμίζω ότι τον είχε διορίσει διάδοχο του Νίκου Μιχαλολιάκου, σημερινού αρχηγού της Χρυσής Αυγής, από τη φυλακή, ο Παπαδόπουλος τον κ. Βορίδη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμη ότι: «Ο Σαμαράς φοβόταν ότι θα χάσει τις εκλογές και θα βλέπει την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ». Και πρόσθεσε: «Εκτιμώ ότι αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ είναι πιο αδύναμη και θα αποδειχθεί πιο εύθραυστη».

Ανέφερε δε ότι: «Ο κ. Σόιμπλε έρχεται και φέρνει μαζί του προτάσεις για νέο μνημόνιο».

Σχολίασε όμως και τον υπουργό Οικονομικών, λέγοντας «Ο Στουρνάρας είναι επιλογή του αρχηγού του. τον έχει ορίσει ουσιαστικά ως Νούμερο 2 της κυβέρνησης. Όταν λείπει ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας είναι πρωθυπουργεύων».

Είπε ακόμη ότι: «Οι συνένοχοι για τα χάλια τώρα εμφανίζονται ως σωτήρες σε συσκευασία του ενός» και κατέληξε ότι «Η αποτίμηση προσώπων όπως του Ανδρέα Παπανδρέου ή του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι θέμα της ιστορίας».