«Φοβού τον Ντάισεμπλουμ και δώρα φέροντα», σχολιάζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς για τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ.

«Φοβού τον Ντάισεμπλουμ και δώρα φέροντα σκέφτεται πλέον ο χειμαζόμενος ελληνικός λαός, ακούγοντας τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup περί δήθεν «κουρέματος» του ελληνικού δημόσιου χρέους τον Απρίλιο του 2014», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

Παράλληλα, ο κ. Μαριάς με δήλωσή του διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι πρόκειται να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα.

Υπογράμμισε ότι με δηλώσεις του σε κανάλι, κάλεσε τους πολίτες στην συγκέντρωση της Παρασκευής στο Σύνταγμα, και επανέλαβε την πρότασή του «για αποχώρηση των βουλευτών του αντιμνημονιακού δημοκρατικού τόξου από τη Βουλή προκειμένου να προασπίσουν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία».

«Τα περί δήθεν παραίτησής μου, λοιπόν, είναι εκ του πονηρού και έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν σύγχυση ενόψει της αποψινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα και να βλάψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες» σημείωσε ο κ. Μαριάς και επιφυλάχθηκε για πιθανή προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.