«Δεν θα δώσω ακόμη ονόματα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζεφέρης σε συνέντευξη του στο Real FM, εξηγώντας ότι «αυτός που ανακοινώνει τα ονόματα τελευταίος αφού δει, μελετήσει και μετρήσει τις υποψηφιότητες των άλλων κομμάτων, είναι ο τυχερός. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να βιάζομαι. Αν ο κ. Σαμαράς γνώριζε τις υποψηφιότητες των άλλων κομμάτων θα έβαζε στην Αττική τον κ. Κικίλια; Είμαι πανέτοιμος και για εκεί και οπουδήποτε αποφασίσω να κατεβάσω υποψήφιους».

Παρόλα αυτά τόνισε ότι «ο κ. Κικίλιας είναι ένα καλό παιδί αλλά δεν μπορεί να σηκώσει στους ώμους του την Περιφέρεια. Μιλάμε για πρωθυπουργό της μισής Ελλάδας. Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί θα πρέπει να ‘ναι κάτι σαν τον Τζουλιάνι στην Ν. Υόρκη, ή σαν τον Σιράκ στο Παρίσι, αλλιώς και ο θεσμός θα ξευτελισθεί.

Εδώ ο κ. Κακλαμάνης δεν τον αξιολόγησε καν ως αντιδήμαρχο δεν μπορεί ο Σαμαράς να τον βάζει Περιφερειάρχη. Αυτά ίσως είναι και εσωκομματικά -προσωπικά, μεταξύ του κ. Κακλαμάνη και του κ. Σαμαρά και δεν μ’ ενδιαφέρουν εμένα.

Εγώ Πρότεινα τον κ. Αβραμόπουλο και αρνήθηκε για τους δικούς του λόγους. Πρότεινα και τον κ. Μίχαλο. Δεν κάνω γινάτια και κόντρες. Μιλάω με όλους και όλοι θέλουν να υπάρχει όγκος στην παράταξη εκτός του Σαμαρά. Θα μας ενοχλούσε να βάζαμε κοινό υποψήφιο στο Πειραιά τον Ανδριανόπουλο όπου και ο Μαντούβαλος θα πήγαινε μαζί; Ή να χρησιμοποιούσαμε τον κ. Μάνο σε κάποιο ρόλο στη Περιφέρεια; Να πάμε όλοι μαζί και την αυριανή μέρα ο καθένας στο «κονάκι» του.

Πρότεινα και τον κ. Τατούλη. Είχε καμία σχέση ο Τατούλης με το ΛΑ.Ο.Σ; Η πρόταση Τατούλη όμως έφερε κόσμο και από το ΠΑΣΟΚ. Ο Παπανδρέου είναι σε μια κατάσταση αμηχανίας. Μπορούμε να τον κερδίσουμε. Εκτός αν γίνει, όπως λένε και κάποιοι δημοσιογράφοι, ότι κάποια πράγματα είναι προσυμφωνημένα. Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα συμβεί αυτό. Όμως δεν μπορείς και να το αποκλείσεις όταν βλέπεις τέτοιες επιλογές».