Στην απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να καταθέσει την «ύστατη στιγμή» την τροπολογία για τα φαρμακεία, απέδωσε την απόφαση του ΛΑΟΣ να καταψηφίσει το σχετικό άρθρο, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ανέφερε ότι «δεν μπορεί να έρχεται ένας υπουργός ξαφνικά, από το πουθενά και να επιβάλει στη Βουλή αυτό που του ήρθε να κάνει εκείνη την ώρα . Η Βουλή χρήζει σεβασμού».

Είπε ακόμη ότι η χώρα αντιμετωπίζει πολιτικό πρόβλημα, λόγω της «διάλυσης» του ΠΑΣΟΚ, ενώ σε ό,τι αφορά τον ίδιο τόνισε:

«Πρώτ’ απ’ όλα, εγώ είμαι υπουργός του ΛΑΟΣ. Δεν υποκρίθηκα τον υπερκομματικό υπουργό. Να μην κοροϊδευόμαστε. Εγώ είμαι Καρατζαφέρης. Άπαξ κι είπε ο Καρατζαφέρης λέμε “παρών”, λέμε “παρών”. Άπαξ και λέει όχι, λέμε όχι».

Κάλεσε τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει ότι οι εκλογές πρέπει να μετατεθούν για αργότερα, λέγοντας:

«Πρέπει, ει δυνατόν και σήμερα, οι πολιτικοί αρχηγοί κι ο κύριος πρωθυπουργός να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έχουμε εκλογές στις 8 Απριλίου που διαρκώς ζητάει ο κ. Σαμαράς. Πρέπει ο κ. Σαμαράς να καταλάβει ότι η υπεύθυνή του στάση προς την Ελλάδα είναι να γυρίσει και να πει “παιδιά, εγώ το καταλαβαίνω ότι για εκλογές πάμε μετά από ένα χρόνο”».