Στις εσωκομματικές διεργασίες για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε την Πέμπτη ο βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στον Real FM.

«Αυτό που προέχει είναι να φέρουμε σε πέρας τη δημοκρατική διαδικασία της εκλογής του προέδρου με πολιτικό πολιτισμό, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα και με αναγνώριση, πολύ βασικό αυτό, της μακράς και επωφελούς για τη χώρα ιστορικής διαδρομής του κόμματος», σημείωσε ο κ. Σταϊκούρας.

Στο ερώτημα αν υπάρχει ζήτημα διάσπασης στο κόμμα την επομένη της προεδρικής εκλογής ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τόνισε χαρακτηριστικά: «Στη ΝΔ η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους περισσότερους, με ψυχική ενότητα, υποδειγματική πολιτική συνοχή και διαθέσιμους για συντεταγμένες δημιουργικές δράσεις».

«Αυτό είναι το επιθυμητό και νομίζω ότι όλοι θα κινηθούν σε αυτή την κατεύθυνση. Οπότε εκτιμώ ότι δεν θα υπάρχει το ενδεχόμενο της διάσπασης», πρόσθεσε.