Την εκτίμηση ότι η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα μπορεί να «επανασυνδέσει το κόμμα με τους νέους και τους ψηφοφόρους που δεν προτίμησαν τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές» έκανε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά.

Επιπλέον, η κα Ασημακοπούλου αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό «αντι-Τσίπρας» για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ισχυριζόμενη ότι «ο κ. Τσίπρας είναι παιδί του κομματικού σωλήνα ο οποίος δοκιμάστηκε και έφερε τα χειρότερα αποτελέσματα».

«Ο κ. Τζιτζικώστας είναι το ακριβώς αντίθετο έχει αποδείξει ότι μπορεί να διοικήσει ένα μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας όπως η περιφέρεια ,ούτε η ηλικία του είναι κριτήριο, ωστόσο κριτήριο είναι ποιος μπορεί να συγκινήσει τον κόσμο και ειδικά τους νέους ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα ,από τη δεξιά ως το κέντρο» πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, η κ. Ασημακοπούλου είπε πως «απομένει να δούμε αν ο ίδιος το αποφασίσει», τονίζοντας , πως «θα έχουμε μια διαφορετική αναμέτρηση αν  είναι τρείς , τέσσερεις ή πέντε υποψήφιοι».