Εκλογές ή απλώς πολιτική… αφέλεια; Το ΠΑΣΟΚ διαφημίζει (!) το έργο της κυβέρνησης με βίντεο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του κυβερνώντος κόμματος την ίδια ώρα που χιλιάδες πολίτες ,αγανακτισμένοι ,διαδηλώνουν σ ολόκληρη τη χώρα.

Τι λέει η… διαφήμιση;

Ότι η κυβέρνηση σε 20 μήνες άλλαξε τη χώρα, ότι έκανε ότι δεν είχαν γίνει τα τελευταία 20 χρόνια, « για να μη χρεοκοπήσουμε». Τελικά το μόνο που επιβεβαιώνει η φαεινή αυτή ιδέα της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος είναι ότι… βρίσκονται αλλού. Σε άλλο χρόνο και σε άλλο τόπο. Τα σχόλια άλλωστε των πολιτών που είδαν στο You Tube το βίντεο τα λένε όλα.

Δείτε το βίντεο και ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια που υπάρχουν…

– Ευτυχώς που βρέθηκε μια υπεύθυνη κυβέρνηση να σώσει την Ελλάδα μας Δυστυχώς που κάποιοι αντί να τα βάζουν με τους εμπρηστές του σπιτιού μας τα βάζουν με τον πυροσβέστη _ “Ο καθένας μπορεί να θυμώσει – αυτό είναι εύκολο, αλλά το να είναι θυμωμένος με τα σωστά πρόσωπα, στο σωστό βαθμό, τη σωστή στιγμή, για το σωστό σκοπό, και με τον σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι εύκολο”

Αριστοτέλης (384-322 Π.Χ.)

– Κύριε πρωθυπουργέ, δεν διαννοούμαι να εκλάβω το βίντεο αυτό ως (προ)εκλογικό. Το εκλαμβάνω ως προσπάθεια τόνωσης των Ελλήνων. Περνάμε τις χειρότερες στιγμές μας.

Όντως, ξεκίνησαν να γίνονται αυτά και κάποια έχουν ήδη γίνει. Όντως, μερικά από αυτά είναι πρωτόγνορα για την Ελλάδα.

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ! Κατανοείτε βεβαίως ότι είναι ελάχιστα μέσα στη θάλασσα του λαϊκισμού του ΠΑΣΟΚ την τελευταία 30ετία.

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! Κατανοείτε βεβαίως ότι είναι αδύνατον να γιατρέψεις πληγές 30 ετών σε 20 μήνες.

ΚΡΙΜΑ…

-Η χώρας μας περνάει τόσο δύσκολα. Ναι έφταιξαν πολλοί. Και σεις μαζί και μεις μαζί. Ναι και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Όμως αυτό που εγώ βλέπω είναι ότι αυτοί δουλεύουν. Παλεύουν κάτι να κάνουν. Δεν κλέβουν όπως όλοι οι προηγούμενοι. Δεν ξοδεύουν ασύστολα. Δεν περιφέρονται σαν μαιντανοί. Προσπαθούν. Και προσπαθούν όσο καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα. Όμως μη μας λέτε τι κάνατε! Εχουμε τρομοκρατηθεί κε Παπανδρέου. Μιλήστε μας για το τι ακριβώς συμβαίνει και πείτε μας την αλήθεια. Την αλήθεια για το μέλλον

– Μάλιστα, καλό το βιντεάκι, ωραία η μουσική (Σπανουδάκη μου θυμίζει …) αλλά…όταν θα δώ τους πρώτους πολιτικούς να οδηγούνται με χειροπέδες στον Κορρυδαλό, τότε ίσως να αρχίσω να πείθομαι πως πραγματικά κάτι ξεκινάει να αλλάξει σε αυτόν τον τόπο…

– Μήπως ζούμε στην Ελβετία και δεν το έχουμε καταλάβει?

– Επρεπέ να είχε ως μουσική επένδυση το Requiem του Μοzart ή σε ελληνικό το “Ο Χάρος βγήκε παγανιά”