Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Γιάννης Μιχελάκης, καταδίκασε σήμερα τις επιθέσεις κατά βουλευτών και ευρωβουλευτών στην Κέρκυρα, καθώς και κατά του Γιώργου Πεταλωτή στην Αργυρούπολη.

«Η θέση μας απέναντι σε παρόμοια γεγονότα είναι σταθερή και κρυστάλλινη. Την έχω διατυπώσει πολλές φορές έως τώρα και επαναλαμβάνω: Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, όποια αιτία κι αν έχει, όποιο πρόσχημα κι αν επικαλείται. Όπου κι αν εκδηλώνεται εναντίον όποιου κι αν στρέφεται», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.

Σε ερώτηση για τα μηνύματα που λαμβάνει η ΝΔ από τις αντιδράσεις του κόσμου είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκφράζει με τις θέσεις του τα μηνύματα της κοινωνίας και πως ένα μεγάλο κομμάτι της αντίδρασης αφορά τα οικονομικά μέτρα.

Σε ερώτηση αν θα διαγραφεί βουλευτής της ΝΔ στην περίπτωση που υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, είπε ότι «όταν έρθει η ώρα θα τοποθετηθούμε» και επικαλέστηκε ξανά όσα είχε προηγουμένως αναφέρει περί συναίνεσης χωρίς να ξεκαθαρίσει αν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας.

«Κανένα σχόλιο» απάντησε επίσης όταν ρωτήθηκε και σχετικά με το θέμα της Έλσας Παπαδημητρίου, η οποία έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο υπερψήφισης.