Στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και στο «διαζύγιό» της με τη Νέα Δημοκρατία το 2022 αναφέρθηκε την Τρίτη 15/10 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός. «Δεν έφυγε οικειοθελώς και σίγουρα δεν έφυγε λόγω του προγράμματος της μετανάστευσης» ξεκαθάρισε.

Εστιάζοντας στην Αφροδίτη Λατινοπούλου ο Νίκος Ρωμανός είπε χαρακτηριστικά «η κυρία Λατινοπούλου στήριζε μέχρι την ώρα που απομακρύνθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, τη μεταναστευτική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Στήριζε το 2019. Ήταν μέλος της ΝΔ, ήταν υποψήφια βουλευτής το 2019, βάση ενός συγκεκριμένου προγράμματος που είχε μέσα πράγματα και για το μεταναστευτικό».

«Μέχρι το 2022 στήριζε την κυβέρνηση και το πρόγραμμά της. Την ενόχλησε ότι είπα ότι διεγράφη, η ίδια λέει ότι απομακρύνθηκε σε αναρτήσεις που είχε κάνει τότε. Είτε πούμε διεγράφη, είπε πούμε απομακρύνθηκε, είπε πούμε κόπηκε. Πάντως δεν έφυγε οικειοθελώς όπως επιχειρεί να παρουσιάσει και σίγουρα δεν έφυγε λόγω του προγράμματος της μετανάστευσης ή λόγω της πολιτικής μετανάστευσης που υλοποίησε η ΝΔ, γιατί ποτέ δεν κατηγόρησε όσο ήταν στη ΝΔ ή δεν είχε διαφορετική άποψη για το μεταναστευτικό» σημείωσε.

«Επίσης ποτέ, όσο ήταν στη ΝΔ δεν υποστήριζε αυτά που υποστηρίζει σήμερα για νησιά όπου θα πηγαίνουν οι μετανάστες» υπογράμμισε κλείνοντας ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.