Άλλη μια κοινή εμφάνιση των δύο πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά καταγράφεται απόψε αυτή τη φορά στα Βραβεία “Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας” από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η εμφάνιση των δυο πρώην πρωθυπουργών σχολιάστηκε ήδη πριν πραγματοποιηθεί. Πρώτος έφτασε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κώστα Καραμανλή να φτάνει περίπου μισή ώρα αργότερα.

Οι κοινές εμφανίσεις των δυο ηγετών δεν θεωρούνται τυχαίες καθώς πάντα κρύβουν κάποιο πολιτικό μήνυμα στην συγκεκριμένη περίπτωση η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Παρόντες είναι και ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης η Όλγα Γεροβασίλη, ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Παναγιώτης Δουδωνής από το ΠΑΣΟΚ.