Ένταση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στους διαδρόμους της Βουλής, αναδεικνύοντας μια ακόμα πτυχή της συνεχιζόμενης κρίσης που μαίνεται στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ένας μετακλητός υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επιχείρησε να εισέλθει στο γραφείο που διατηρούσε μέχρι πρότινος στο Κοινοβούλιο ο Στέφανος Κασσελάκης, το οποίο όμως, όπως έγραψε το Newsbeast, έχει παραδοθεί ήδη στον νέο πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά.

Τα μέλη της φρουράς της Βουλής απαγόρευσαν την είσοδο στον υπάλληλο, κατόπιν εντολής του κ. Παππά, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, εκπροσωπώντας το κόμμα στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν ανήκει στη στενή ομάδα του Κασσελάκη αλλά υπηρετεί στον ΣΥΡΙΖΑ, από την εποχή που πρόεδρος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε την αφορμή για την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ της πλευράς Κασσελάκη και της νέας ηγεσίας του κόμματος, θέτοντας στο επίκεντρο τη σύγκρουση για τον έλεγχο των κομματικών οργάνων και την καθαίρεση του πρώην προέδρου.

Ο κ. Παππάς έχει ζητήσει να μην μπει κανείς στο νέο γραφείο του, μέχρι να επιστρέψει ο ίδιος από τη συμπρωτεύουσα.