Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής 13/9 κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Γιάννης Ραγκούσης. Κατηγορώντας τον πως «κακοποιεί το κόμμα» υπογράμμισε ότι «είναι πολιτικός αυτουργός των αποδοκιμασιών σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο πολιτικά ιθύνων νους και ο πολιτικός αυτουργός ναι είναι ο κ. Κασελάκης και η αντίληψη που εισήγαγε στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο Action 24.

«Δεν υπάρχουν αυθόρμητες συγκεντρώσεις. Δυστυχώς ζήσαμε ένα ακόμη κρούσμα, μια έκφανση της εχθροπάθειας που δυστυχώς έχει εδραιωθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης» σημείωσε.

«Εύχομαι και ελπίζω ότι ζούμε τις τελευταίες τέτοιες εκδηλώσεις γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πια πρόεδρος» δήλωσε ο πρώην υπουργός.

«Είναι ένα κλίμα εχθροπάθειες, μίσους, τοξικότητας, εμφυλιοπολεμικής λογικής καθώς φτάσαμε στελέχη να προπηλακίζονται από 5-6 άτομα» σημείωσε.

«Δεν πρόκειται να εκλεγεί ο κ. Κασσελάκης, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να με βγάλει από ένα κόμμα ένας κ. Κασσελάκης» είπε ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Ο κ. Κασσελάκης κακοποιεί καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλήρως απομονωμένος. Πέφτει όλο και πιο χαμηλά» πρόσθεσε.