Παραιτήσεις σημαντικών στελεχών του επικοινωνιακού επιτελείου του Στέφανου Κασσελάκη καταγράφονται τις τελευταίες ώρες, μετά την καθαίρεση του 36χρονου πολιτικού από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ήδη, αποχώρησε καταρχάς ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του προέδρου του κόμματος και δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδάκης, που βρισκόταν στο πλευρό και του Αλέξη Τσίπρα όσο εκείνος ήταν πρόεδρος.

Όπως τόνισε στο μήνυμά του προς τους πολιτικούς συντάκτες: «Αγαπημένοι και αγαπημένες, σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από την δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό».

Την παραίτησή της υπέβαλε όμως και η επικεφαλής του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Κουντούρη, που βρέθηκε στο πλευρό του κ. Κασσελάκη όταν εκείνος έλαβε την απόφαση να κατέλθει για την ηγεσία. Στο δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμά της προς τους δημοσιογράφους σημείωσε πως: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε.

Ο Στεφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν». Κι έπεται συνέχεια των παραιτήσεων…