Ξεφεύγει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αθηνά Λινού και τον Παύλο Πολάκη. Η πρώτη έστειλε στον δεύτερο εξώδικο, το οποίο δημοσίευσε, μάλιστα, στον λογαριασμό της στο Facebook.

Στο εξώδικο η Αθηνά Λινού κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη για συκοφαντικές και ψευδείς ειδήσεις εις βάρος της, που έχουν σκοπό να παραπλανήσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και την κοινή γνώμη για το έργο της Prolepsis, «ώστε να λησμονηθεί στη δημόσια σφαίρα ο λόγος της απομάκρυνσής σας».

Πριν από λίγο επιδόθηκε στον κ. Παύλο Πολάκη το παρακάτω εξώδικο.#ΑθηνάΛινού #Λινού #AthinaLinos

Posted by Αθηνά Λινού on Tuesday, August 27, 2024

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Χανίων, ο οποίος μεταξύ άλλων, σημειώνει σε ανάρτησή του: «Δεν παίρνω πίσω λέξη από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα».

Μετα την απειλη για μήνυση, μετα το τηλεφωνο που της απαντησα οπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ απο την κυρια…

Posted by Παυλος Πολακης on Tuesday, August 27, 2024

Σημειώνεται πως μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού, η τελευταία είχε αναφέρει πως πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του.

«Πριν μπεις σε περιττά δικαστικά έξοδα για να μου κάνεις μήνυση, απάντησε πρώτα», είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Την ίδια ώρα η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί. Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκάλεσε για σήμερα, Τρίτη 27 Αυγούστου, την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με την κίνηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έρχεται σε συνέχεια των εσωκομματικών εξελίξεων στην παράταξή του.

Λίγο νωρίτερα χθες, σε ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα «Χ», ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε έκκληση να πέσουν οι τόνοι, υποστηρίζοντας ότι ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός. Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. «Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε, ήδη, μελετά πολλές, πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας. Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους».

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αφορά, επισήμως, τον προγραμματισμό των δράσεων ενόψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στα Χανιά, όπου κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 το απόγευμα στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής και, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του κόμματος ενδεχομένως θα παρέμβει διαδικτυακά από τα Χανιά.