Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί την Τρίτη 27 Αυγούστου την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με την κίνηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έρχεται σε συνέχεια των εσωκομματικών εξελίξεων στην παράταξή του.

Λίγο νωρίτερα, σε ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα «Χ», ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε έκκληση να πέσουν οι τόνοι, υποστηρίζοντας ότι ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. «Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε, ήδη, μελετά πολλές, πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας. Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους».

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αφορά, επισήμως, τον προγραμματισμό των δράσεων ενόψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στα Χανιά, όπου κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε:

«Μετά από μια προγραμματισμένη Πολιτική Γραμματεία, στην οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και σχέδιο εξορθολογισμού από την διοίκηση των κομματικών ΜΜΕ, ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός.

Προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε ήδη μελετά πολλές πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας.

Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους.

Και συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή διά ζώσης, στην τηλεόραση ή στην Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι.

Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κοκ.

Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν».