Επιθέσεις από τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στο Χ καταγγέλλει η βουλευτής του κόμματος, Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά τις δηλώσεις της για τον Στέφανο Κασσελάκη πως «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό». Μάλιστα, η ίδια κάνει λόγο «μπούλινγκ».

Στην ανάρτησή της η Κατερίνα Νοτοπούλου γράφει: «Από τον καταιγισμό υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών επιθέσεων που δέχομαι τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, δεν εξαιρέθηκε το πρόβλημα υγείας μου.

Δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζω χρόνια με την βαρηκοϊα μου. Λυπάμαι για το επίπεδο και την κατάντια των δήθεν «δικαιωματιστών» που βάλλουν ανοιχτά κατά της συμμετοχής στην πολιτική ατόμων με χρόνιο νόσημα και αναπηρία.

Δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η πολιτική που μας αξίζουν αυτά και δεν θα τα επιτρέψουμε. Ματαιοπονείτε!

Από τον καταιγισμό υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών επιθέσεων που δέχομαι τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, δεν εξαιρέθηκε το πρόβλημα υγείας μου.

Δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζω χρόνια με την βαρηκοία μου…».

«Υπάρχει άνθρωπος που ψηφίζει αυτό το νευρωτικό πλάσμα με την περίεργη φωνή;», ήταν ένα από τα σχόλια για την κ. Νοτοπούλου. Στα τρολ που σχολιάζουν αρνητικά τη Νοτοπούλου είναι και ο λογαριασμός Πεν Νταλαούρα, εκ των υποστηρικτών του Κασσελάκη.