Την πρώτη του δήλωση, έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μετά το θριαμβευτικό αποτέλεσμα για το κόμμα του το οποίο φαίνεται να παίρνει την τέταρτη θέση με 9,5% και 2 έδρες.

Στη δήλωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «Σήμερα γεννήθηκε ο πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης του τόπου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα κόμμα έκανε τη ρήξη και κάνει και μια τεράστια ανατροπή. Παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε, ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε.

Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να συστρατευθούν με την Ελληνική Λύση για πραγματική πατριωτική διακυβέρνηση. Τους ευχαριστούμε, όλο τον κόσμο, ευχόμαστε τα ΜΜΕ να καταλάβουν ότι η Ελληνική Λύση είναι ένα εθνικό, κοινωνικό, λαϊκό κόμμα που ήρθε για να κυβερνήσει ως δύναμη ευθύνης.

Ας δουν το χάρτη στη Θράκη μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι. Ξεκινάει επιτέλους μια πατριωτική διακυβέρνηση για τη χώρα. Είμαστε επίσημα η αντιπολίτευση της χώρας και θα συνεχίσουμε μέχρι να κυβερνήσουμε τη χώρα. Παρά τον πόλεμο, οι πατριώτες είναι δίπλα μας και γι’ αυτό δεν θα τους απογοητεύσουμε».