Ένα ζευγάρι παπούτσια στα χρώματα της ΝΔ έχει πλέον στη συλλογή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠαΣοΚ, επιτέλους έχουμε τα δικά μας» είπε ο πρωθυπουργός σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, την Τετάρτη (22/05) και παρουσίασε τα «γαλάζια» παπούτσια αποσπώντας χιλιάδες likes.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα «γαλάζια» παπούτσια είναι ο 20χρονος Γιάννης Λουλούδης, ο νεαρός που πριν από λίγα χρόνια είχε δημιουργήσει τα viral παπούτσια του ΠΑΣΟΚ, με πράσινο και άσπρο χρώμα.

Ο Γιάννης Λουλούδης μίλησε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για τα παπούτσια του Κυριάκου Μητσοτάκη με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στη σόλα του παπουτσιού βρίσκεται η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ είναι γραμμένη και η λέξη ντολμαδάκια. Με τον Γιάννη να εξηγεί «εγώ προσπαθώ να κάνω σάτιρα μέσα από αυτό».

Αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον γιο του πρωθυπουργού και μαζί συζήτησαν για το «εγχείρημα» αυτό.

Διευκρίνισε πως τα συγκεκριμένα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι προς πώληση, καθώς φτιάχτηκαν μόλις 3 ζευγάρια παπούτσια. Ένα για τον πρωθυπουργό και τον γιο του και ένα που κράτησε ο Γιάννης.

Υπενθυμίζεται πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 17 ετών, ο Γιάννης Λουλούδης είχε φτιάξει τα παπούτσια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ τα οποία στα πλάγια είχαν τον πράσινο ήλιο, ενώ στο εσωτερικό της γλώσσας υπήρχε η φράση «λεφτά υπάρχουν». Ωστόσο, τότε υπήρξε ενόχληση από το ΠΑΣΟΚ και έτσι ο ανήλικος τότε δημιουργός σταμάτησε την παραγωγή τους. Όσον αφορά το μέλλον όπως είπε ο ίδιος ο Γιάννης χαρακτηριστικά «ίσως το επόμενο να είναι με τον κ. Κασσελάκη, θα δείξει».