Οι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor πλέον αγωνίζονται σε ατομικό επίπεδο για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό της Αθήνας και σήμερα αναδείχθηκε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στην αρχή του επεισοδίου οι παίκτες σχολίασαν τη χθεσινή υποψηφιότητα της Δώρας με τον Γκιουλέκα να ρίχνει τα βέλη του κατά της παίκτριας, την οποία μάλιστα θεωρεί πολύ αδύναμη.

«Πρώτη υποψήφια μετά τα ατομικά. Είναι κάτι που το περίμενα ούτως ή άλλως. Αυτό που έχω να κάνω τώρα είναι να προστατευτώ για ενδεχόμενη μονομαχία. Δεν πειράζει μωρέ. Καλά μου έχουν πάει οι μονομαχίες. Μαθαίνεις και λίγο, αν και είναι ψυχοφθόρο κάθε φορά», δήλωσε η 46χρονη Survivor.

«Η λογική είναι ότι θέλεις κάποιον πιο αδύναμο στη μονομαχία, γιατί ξέρεις ότι υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μονομαχήσεις. Τη θεωρώ υποδεέστερη αγωνιστικά από τους υπόλοιπους τρεις για μένα», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Κατά τη διάρκεια του ατομικού παιχνιδιού όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους στις μονομαχίες, με μεγάλο νικητή τον Φάνη Μπολέτση.

Η Κατερίνα Δαλάκα παρότι που πήρε κάποιους πόντους τα έβαλε με τον εαυτό της για τις συνεχόμενες ήττες της ενώ παράλληλα Φάνης και Γκιουλέκας νεύριασαν ο καθένας για τους δικούς τους λόγους.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους κι αναδείχτηκε υποψήφιος για αποχώρσηση ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Το περίμενα, ήμουν προετοιμασμένος. Το επίπεδο είναι πολύ καλό, σίγουρα υπάρχουν και διαφορές. Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν αλλιώς», δήλωσε ο Γιώργος Γκιουλέκας, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τόνισε ο παίκτης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.