Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ρίχτηκαν απόψε (17/6) οι πέντε εναπομείναντες παίκτες του φετινού Survivor. Φάνης, Ντάνιελ, Κατερίνα, Δώρα και Γιώργος διεκδικούν την παραμονή τους στο reality επιβίωσης και μία θέση στην τετράδα του ημιτελικού, που θα προβληθεί την Τρίτη 25/6 ζωντανά από το Γαλάτσι.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του κατά της Δώρας Νικολή, λέγοντας πως θεωρεί τη συμπαίκτρια του πολύ αδύναμη.

«Πρώτη υποψήφια μετά τα ατομικά. Είναι κάτι που το περίμενα ούτως ή άλλως. Αυτό που έχω να κάνω τώρα είναι να προστατευτώ για ενδεχόμενη μονομαχία. Δεν πειράζει μωρέ. Καλά μου έχουν πάει οι μονομαχίες. Μαθαίνεις και λίγο, αν και είναι ψυχοφθόρο κάθε φορά», δήλωσε η 46χρονη Survivor.

«Η λογική είναι ότι θέλεις κάποιον πιο αδύναμο στη μονομαχία, γιατί ξέρεις ότι υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μονομαχήσεις. Τη θεωρώ υποδεέστερη αγωνιστικά από τους υπόλοιπους τρεις για μένα», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Φτάνει να δούμε, εάν πάρει την τρίτη ασυλία η Δώρα, αυτό θα έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον… ποιον θα υποδείξει και ποιοι τρεις θα απαρτίζουν τη μονομαχία. Γιατί θεωρώ ότι και τη δεύτερη ασυλία να πάρει η Δώρα, στο τρίτο συμβούλιο θα ψηφιστεί πάλι λογικά», τόνισε ο 29χρονος παίκτης του Survivor.