Το World Party επιστρέφει και επίσημα στον ΑΝΤ1 όπως γνωστοποίησε το ίδιο το κανάλι με το νέο του τρέιλερ που αφορά την επόμενη σεζόν, έτσι Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζουν και πάλι τις βαλίτσες τους για να γυρίσουν τον κόσμο.

Το κλιπ λίγων δευτερολέπτων παρουσιάστηκε στο κοινό το βράδυ της Δευτέρας.

Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή άρχισε το 2013 στην ΕΡΤ ενώ το 2014 μεταφέρθηκε στον Alpha ολοκληρώνοντας την πορεία της το 2016 λόγω διαφωνιών μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

Οι δύο τους τα ξανά βρήκαν το 2022 με τον Μαυρίδη να δίνει το παρών στη βάφτιση των διδύμων του Τανιμανίδη στη Μύκονο.

Πριν λίγες ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με χάρτες, διαβατήρια και μια σκισμένη φωτογραφία από την εκπομπή, το ίδιο έπραξε και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο φίλοι να ενώνουν ξανά τα δύο κομμάτια της σκισμένης φωτογραφίας, υπονοώντας πως το World Party επιστρέφει. Μάλιστα, στη λεζάντα της δημοσίευσης ήταν γραμμένη η φράση: «Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρησιμοποιώντας αυτό ακριβώς το βίντεο ο ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε το βράδυ της Δευτέρας (17/6) πως ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσαν τα χέρια μεταξύ τους αλλά και με τον σταθμό, εντάσσοντας το World Party στο νέο πρόγραμμα του καναλιού για την επόμενη σεζόν.