Ολοκληρώθηκε με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με τον Ντάνιελ Νούρκα να βγαίνει στον τάκο.

Υπενθυμίζεται πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση κι αυτήν την εβδομάδα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τα καρφιά των παικτών προς τον Φάνη Μπολέτση χαρακτηρίζοντας τον πως «θέλει να τραβάει την προσοχή» κι ότι «φάσκει και αντιφάσκει πάλι».

«Κατηγορήθηκα κιόλας ότι δεν μπαίνω με σοβαρότητα στα flag race. Πρέπει να σκέφτομαι και λίγο ότι δεν είμαι ο Superman», αποκρίθηκε στις κατηγορίες ο Φάνης.

Οι αγώνες και αυτής της εβδομάδας συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με τη συνεισφορά των Τούρκων παικτών και οι αγώνες ήταν όλοι flag race.

Οι Κόκκινοι κέρδισαν κι αυτήν την ασυλία εναντίον των Μπλε με σκορ 12-9 στέλνοντας τους στο συμβούλιο του νησιού για ψηφοφορία.

Ο Φάνης τα έβαλε με τον εαυτό του γιατί δεν κατάφερε να φέρει πόντους στην ομάδα του: «Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Δεν είχα την ψυχραιμία στο τελευταίο τοτέμ. Είναι ανικανότητα δική μου. Κρίθηκε από τα δικά μου χέρια η ασυλία, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά», είπε ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου οι Μπλε δεν είχαν πολλές επιλογές κι έτσι έβγαλαν στον τάκο τον Ντάνιελ Νούρκα, που είχε αυτοπροταθεί.