Λίγα μόλις λεπτά μετά τις 21:00, το βράδυ της Τρίτης (11/07), ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε για τελευταία φορά, τη φετινή σεζόν τους τηλεθεατές στο Survivor All Star. Στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου, ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως την αποψινή βραδιά παίζεται ο τελευταίος στίβος μάχης.

«Απόψε παίζεται ο τελευταίος στίβος μάχης. Οι κερκίδες είναι μοιρασμένες. Φίλαθλοι προσοχή με τα καπνογόνα, θα τιμωρηθεί η ομάδα μας. Πάμε να… σπάσουμε αυτό εδώ το θέατρο και να υποδεχθούμε τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός και έδωσε το «πράσινο» φως στους δυο φιναλίστ να εμφανιστούν στην σκηνή που έχει στηθεί.

Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης εμφανίστηκαν και φάνηκε να μην μπορούν να πιστέψουν τον… χαμό που γινόταν. Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης ψέλλισε «Τι γίνεται;» ακούγοντας τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν συνθήματα, να χειροκροτούν και να δίνουν ωραία ενέργεια στο χώρο.

Η πρόβα για το τρόπαιο

Ο Γιώργος Λιανός «υποσχέθηκε» σε κοινό και φιναλίστ πως η αποψινή βραδιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και την πρώτη τους την έκανε με το «καλησπέρα». Ποια ήταν αυτή;

Όπως είπε ο παρουσιαστής του Survivor All Star λόγω έλλειψης χρόνου δεν πρόλαβαν να κάνουν μια πρόβα και θα την έκαναν εκείνη την στιγμή. Η πρόβα αυτή αφορούσε το… τρόπαιο.

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια πολύ σημαντική πρόβα λόγω έλλειψης χρόνου. Την πρόβα του τροπαίου» είπε ο Γιώργος Λιανός και στην συνέχεια φώναξε τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να σηκώσουν το τρόπαιο κάνοντας… πρόβα για το τι θα συμβεί στο τέλος της βραδιάς.