Όλα έτοιμα είναι στο Άλσος Βεΐκου για να υποδεχθεί τους θαυμαστές, τους παλιούς παίκτες και τους δύο φιναλίστ του Survivor All Star, σε λίγη ώρα. Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης θα βρεθούν για μια ακόμη φορά μπροστά στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Η αποψινή βραδιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις τόσο για τους δύο φιναλίστ όσο και για τους παίκτες που συμμετείχαν στο Survivor All Star.

Χιουμοριστικά και συγκινητικά βίντεο, γέλια και πειράγματα αναμένεται να έχουν την… τιμιτική τους, όπως ακριβώς συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας (11/07), οπότε και πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor All Star.

Σημειώνεται, ότι το βράδυ της Δευτέρας (11/07), Μάριος Πρίαμος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης κα Νίκος Μπάρτζης, ήταν οι 4 φιναλίστ οι οποίοι βρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου, όπου συναντήθηκαν με τις οικογένειές τους και τους παλιούς τους συμπαίκτες.

Μετά το «κλείσιμο» των τηλεφωνικών γραμμών, οι 4 φιναλίστ μαζί με το τηλεοπτικό κοινό ενημερώθηκαν πως οι δύο παίκτες που περνάνε στον μεγάλο τελικό είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης.

Απόψε, οι τηλεθεατές αλλά και οι δύο φιναλίστ θα μάθουν ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star.