Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και μεταξύ άλλων μέσα από την εκπομπή της «Ελένη», δήλωσε πως είναι τυχερή που επέστρεψε στη τηλεόραση.

«Φέτος από την εκπομπή μας θα φύγουν κάποια παιδιά που με πολλή πολλή αγάπη αυτή την εδώ την εκπομπή όχι απλά τη δούλεψαν, έδωσαν την ψυχή και την καρδιά τους, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα, τον Αλέξανδρο Πρίφτη και τη Δήμητρα Καλφούντζου», είπε χαρακτηριστικά.

«Για όλη την υπομονή που έχουν κάνει οι τεχνικοί εδώ στο στούντιο, οι δημοσιογράφοι, όλοι, πάνω, κάτω, ο σκηνοθέτης μου, ο παραγωγός μου ο λατρεμένος μου ο Κριτωνάκος μου, υποκλίνομαι και σε ευχαριστώ για τα κουράγια», πρόσθεσε η παρουσιάστρια, λίγα δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο.

«Όλους σας ευχαριστώ πολύ και κυρίως αυτό το καταπληκτικά υπέροχο Μεγάλο Κανάλι. Ήμουν τόσο τυχερή που επέστρεψα στην τηλεόραση σε ένα τέτοιο μέρος, σε ένα κανάλι καταπληκτικό, με ανθρώπους υπέροχους και συνεννόηση που ίσως δεν έβρισκα ποτέ ξανά. Σας ευχαριστώ πολύ, MEGA μου», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο.