Σε επικές αποκαλύψεις προχώρησε στο Survivor All Star, το βράδυ της Τετάρτης (17/5), η Στέλλα Ανδρεάδου μιλώντας απευθείας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αποκαλύψεις που αφορούν το πόσο κοντά έχουν έρθει οι συμπαίκτες στην κόκκινη ομάδα, Μελίνα Μεταξά και Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ειδικότερα, η παίκτρια του Survivor All Star σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω… Έχει αλλάξει κάτι στον γαλαξία; Κάτι στο σύμπαν; Οι πλανήτες έχουν αλλάξει τροχιά; Ο Κωνσταντίνος ήταν αυτός που έκραζε την Μελίνα όταν ήμασταν μαζί στους Μπλε και τώρα κάνει παρέα μαζί της και έχουν γίνει κολλητοί;» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Βλέπω την Μελίνα να κυκλοφορεί με τα βρακιά και τα σορτσάκια του Κωνσταντίνου; Προχθές ήταν με το εσώρουχο του. Μετά, όταν ήμουν στην παραλία, είχε βγει η Μελίνα από την θάλασσα και ρωτούσε τον Κωνσταντίνο αν είχε να της δώσει κάποιο εσώρουχο γιατί ήταν βρεγμένο και δεν στέγνωνε» για να καταλήξει:

«Και λέω, τι φάση; Την βλέπω και κυκλοφορεί με αυτό. Δεν ξέρω, δεν το βρίσκω φυσιολογικό. Αλήθεια, τώρα, μεταξύ μας» συμπλήρωσε, με πονηρό χαμόγελο, η Στέλλα Ανδρεάδου στην κάμερα του Survivor All Star στο νέο επεισόδιο που ήρθε τη νύχτα της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Φαίνεται πως η… διεκδίκηση του γυμναστή από τη Μελίνα Μεταξά και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή συνεχίζεται.

Η ίδια τώρα η Μελίνα Μεταξά, η οποία είναι στον τάκο μαζί με τους Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Κόρομι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/5) και ξέσπασε σε κλάματα. Εξομολογήθηκε πως «ψυχολογικά έχω κουραστεί πάρα πολύ» και ομολόγησε πως έχει πειραχτεί και έχει στενοχωρηθεί με τη συμπεριφορά της Μαριαλένας απέναντί της «έχει τους κολλητούς της από την αρχή του παιχνιδιού και είναι σαν να μιλάει εκ του ασφαλούς».

Οι ενοχλημένοι, αλλά ξεχασιάρηδες κόκκινοι και η «τρέλα» της νίκης τους

Στα αγωνιστικά τώρα, οι παίκτες της κόκκινης μετά τις απανωτές σφαλιάρες φαίνεται πώς πήραν τα πάνω τους στο Survivor All Star και έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό.

Ενάντια στους Μαχητές που είχαν προετοιμαστεί για την τρίτη νίκη τους, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή!

Κέρδισαν με 2-0 στα σετ, με τον Κόρο να φέρνει τον τελικό πόντο ενάντια στον Σπύρο Μαρτίκα.

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα οι Διάσημοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον πάγκο των αντιπάλων και ιδίως για τον Ηλία Μπόγδανο.

Αλλά όταν κλήθηκαν να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη έπαθαν μια προσωρινή αμνησία κρατώντας το γενικότερο πρόβλημα της ενόχλησης. Σάκης και Βασάλος ήταν έξαλλοι για την ακρίβεια με τον Μπόγδανο γιατί φώναζε κάτι πολύ λάθος για τους ίδιους όσο αγωνίζονταν, ωστόσο… έσπαγαν το κεφάλι τους και δεν θυμούνταν τι έλεγε.

Με τον ίδιο τον Ηλία Μπόγδανο από τη πλευρά του να… βλέπει μια συντονισμένη προσπάθεια να του ρίξουν το ηθικό. «Ξέρουν ότι είμαι συναισθηματικός και με χτυπάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά στην προσωπική του συνέντευξη.