Η χθεσινοβραδινή οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους συμπαίκτες του στο Survivor All Star. Η απόφαση όμως του παίκτη προκάλεσε νέες ρωγμές στη σύνθεση της Κόκκινης ομάδας με τις εσωτερικές συγκρούσεις να εντείνονται.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star οι δύο ομάδες θα μπουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας μετά από καιρό το έπαθλο επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που κανείς δεν θέλει να χάσει. Ο τραυματισμός ενός παίκτη θα προκαλέσει σοκ στους Survivors. Ο αγώνας όμως πρέπει να φτάσει στο τέλος του και να βρεθεί η νικήτρια ομάδα.

Ποια ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια;

Η στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχαιρετά τους συμπαίκτες του

Τόσο η Μπλε όσο και η Κόκκινη θέλουν όσο τίποτα να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Μόνο μια ομάδα όμως θα νικήσει. Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα είναι η Κόκκινη και οι παίκτες της θα γεμίσουν χαρά και συγκίνηση.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor

Στο Συμβούλιο του νησιού ένας Survivor θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου, ο Γιώργος Κόρομι ή ο Τάκης Καραγκούνιας θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει;
Τα spoilers που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως ο παίκτης που έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του και ετοιμάζεται να κάνει το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα είναι ο Νικόλας Αγόρου.