Η υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη έχει ανάψει φωτιές στο Survivor All Star με τους Μπλε στο επεισόδιο της Τρίτης (2/5) να «καρφώνουν» τους Κόκκινους για αυτήν τους την κίνηση – «Κάποιοι θα πουλήσουν και τη μάνα τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι» και τον Κωνσταντίνο Βασάλο από την άλλη να νιώθει ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με Τάκη και Χανταμπάκη παρά τα όσα λένε οι αριθμοί του παιχνιδιού και τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού της Δευτέρας (1/5) από ορισμένους συμπαίκτες του σχετικά με την αγωνιστικότητά του και τα στατιστικά.

«Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο, από τον Τάκη ή από εμένα; Τις τελευταίες δυο εβδομάδες που πάνε όλα χάλια και χάνουμε πόσο καλύτερος είναι ο ένας από τον άλλον; Για πείτε μου. Γιατί σε κάποιους χτυπάει άσχημα. Είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ο καθένας προσπαθεί να δικαιολογήσει τη ψήφο του, με τα δικά του κριτήρια. Έχω έναν φίλο, τον εξυψώνω για να δείξω ότι είμαι αντικειμενικός» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Αν είναι να πάρουμε αυτήν την λίστα με τα στατιστικά και να βγάζουμε τους προτεινόμενους. Πώς θα γίνει τώρα; Πες κάνω παρέα με αυτόν και δεν τον ψηφίζω. Γιατί να μην είμαστε ειλικρινείς και να λέμε για αντιλήψεις; Αν είναι παίξε με τον καλύτερο. Μην διαλέγεις. Εγώ ξέρω ότι οι καλοί παίκτες δεν διαλέγουν. Είναι στο τέλος ή λένε δεν διαλέγουμε. Όλοι είμαστε ισάξιοι. Κι ο Μαρτίκας που τον θεωρούμε αδύναμο κι είναι αργός, πάει στον στόχο και κάνει 4 στα 4 ή 5 στα 5. Έλα πάμε παρακάτω τώρα με το παραμύθι εδώ μέσα τώρα. Πόσο θα ζημιωθεί η κόκκινη ομάδα αν φύγω εγώ, ο Τάκης, ο Κόρο, η Μελίνα; Με κούρασε αυτή η κουβέντα. Ποιος την έχει μεγαλύτερη την στατιστική είναι εδώ πέρα μέσα» απασφάλισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star.

Η κρεβατομουρμούρα μεταφέρθηκε στους πάγκους – Η ηττημένη Μαριαλένα έριξε ευθύνες στον Κατσούλη και εκείνος τα «πήρε» άσχημα

Στον στίβο μάχης έπεσαν οι παίκτες του Survivor All Star προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία και να προστατευτούν.

Οι εντάσεις στους πάγκους δεν έλειψαν για άλλη μια φορά, καθώς η Μαριαλένα αποφάσισε να μεταφέρει την κρεβατομουρμούρα στον αγώνα.

Αφού έχασε από την Στέλλα και μη μπορώντας να το δεχτεί, έριξε την ευθύνη στον Σάκη και εκείνος έγινε έξω φρενών.

Μάλιστα, έτσι όπως έκανε την παρομοίασε με τον Τάκη Καραγκούνια «Κάνεις σαν τον Τάκη» της είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λιανός ρώτησε το ζευγάρι για το καβγαδάκι που είχε και γνωστός για το χιούμορ, το τρολάρισμα και τις ατάκες του… έριξε λάδι στη φωτιά: «Άκουγα τη Μαριαλένα να γκρινιάζει 3 αγώνες μετά».