Τα περιθώρια στενεύουν στο Survivor All Star κι οι παίκτες αντιδρούν όλο και περισσότερο για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι επιβίωσης. Την στιγμή που η κόντρα της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Σπύρο Μαρτίκα δεν λέει να κοπάσει, άλλος ένας παίκτης νιώθει έξω από τα νερά του λόγω του ότι αισθάνεται πίεση από τους συμπαίκτες του, που συνεχώς τον υποβάλουν στην διαδικασία των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασηνακόπουλο, που στο επεισόδιο της Κυριακής (12/3) και μετά την ήττα της ομάδας του, δυσανασχέτησε που για ακόμα μία φορά βρέθηκε στον τάκο και κινδυνεύει να αποχωρήσει από το Survivor. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του τον συγκράτησαν και την τελευταία στιγμή κατάφεραν να τον πείσουν για να μην αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στο δε, επεισόδιο της Δευτέρας (13/3) επανήλθε και δήλωσε πως νιώθει αποκομμένος από την ομάδα του και το «παραπαίδι» της, ενώ έδειξε την «κλίκα» Γκότση-Μπόγδανου-Εύης ως υπεύθυνη για τις απανωτές υποψηφιότητές του. Ο Ηλίας πήρε τον λόγο και στράφηκε εναντίον του για τα παράπονα που εξέφρασε: «Το 70% που σε ψηφίζω είναι αγωνιστικό και το 30% η τοξικότητά σου. Τους κατηγορείς όλους και κουβαλάς μαζί σου αυτήν την τοξικότητα» του είπε μεταξύ άλλων.

Η έξαρση του Τάκη Καραγκούνια για την ήττα του, η λιποθυμία της Ελευθερίας Ελευθερίου και ο αδιάφορος Μάριος Πρίαμος

Οι παίκτες του Survivor All Star μπήκαν για άλλη μία φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την ασυλία τους.

Ο Τάκης Καραγκούνιας παίζοντας με τον Σπύρο Μαρτίκα δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, κάτι που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Η Εύη καθοδήγησε λανθασμένα τον Τάκη, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει από τον Σπύρο Μαρτίκα και να εκνευριστεί. «Μου… διέλυσε την ψυχολογία».

Πέραν αυτού, η Ελευθερία Ελευθερίου λιποθύμησε ξανά λόγω της ζέστης και της κούρασης του αγώνα.

Ο μόνος που έτρεξε δίπλα της ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, με τον Μάριο Πρίαμο να σφυρίζει κλέφτικα και να αδιαφορεί πλήρως.

Γυναικεία υπόθεση ο τελικός πόντος! Απογοήτευση από την Μαριαλένα που δεν έφερε νίκη στην ομάδα της

Άλλη μία ήττα έφεραν οι Μαχητές, κάτι που τους έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά αφού την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν μια σερί από νίκες.

Οι κόκκινοι παρότι είχαν αρκετά προβλήματα μέσα στην καλύβα τους, φαίνεται πώς βρήκαν τον εαυτό τους και μπήκαν δυναμικά στον στίβο μάχης.

Επικράτησαν με 10-8, με τους Μαχητές να είναι απαρηγόρητοι από την ήττα τους.

Η ψυχολογία τους είναι αρκετά πεσμένη, ειδικά του Γιώργου Ασημακόπουλου που και λόγω της ψηφοφορίας από τους συμπαίκτες του δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει ως έπρεπε.

Κλάματα από τη Μαριαλένα: «Δεν κατάφερα να φέρω τον πόντο».

Τριπλό πλήγμα για τους Μαχητές – Βασάλος, Παναγιώτης και Τζο βγήκαν στον τάκο

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους Μαχητές έφερε καραμπόλες κι ισοψηφίες και τελικά στον τάκο δεν βρέθηκαν δύο παίκτες, όπως αναμενόταν, αλλά τρεις κι αυτοί ήταν η Τζο Μαριδάκη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν συγκεκριμένα ονόματα, με τον Νίκο Μπάρτζη να λέει χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου κι έχω πάει κουβά». Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε από την μεριά του: «Η αλήθεια είναι ότι είχα βγάλει τελείως εκτός τον Παναγιώτη γιατί έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά… Περίμενα την Τζο και βάσει των χθεσινών ψήφων περίμενα ότι θα είναι δεύτερος ο Κωνσταντίνος. Κι εγώ κουβάς».

Όπως ήταν φυσικό, όλη αυτή η ψηφοφορία έφερε ξανά εντάσεις στην ομάδα τους αφού είναι σίγουροι πώς η ψήφος τους δεν ήταν με αγωνιστικά κριτήρια αλλά βάσει παρέας. «Γιατί είναι κακό να λέμε ότι ψηφίζουμε με βάση τις παρέες»; ήταν και η παραδοχή που ακούστηκε.

Επικό καρφί από την Τζο Μαριδάκη

Την υποψηφιότητά της σχολίασε η Τζο Μαριδάκη όταν πήρε τον λόγο από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. Η παίκτρια δεν παρέλειψε να ρίξει και το καρφί της:

«Δεν κρατώ καμία κακία σε όσους με ψήφισαν. Θεωρώ ότι δικαίως είμαι υποψήφια. Μέχρι στιγμής δεν έχω την αγωνιστική πορεία που θα ήθελα κι όσα θα ήθελα να δείξω μέσα στο Survivor. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει και να βελτιωθώ αγωνιστικά και να δείξω την αξία μου.

Επίσης, στο παιχνίδι αυτό δεν έχω έρθει ούτε για να γίνω διάσημη, ούτε για να βρω γκόμενο, ούτε για να ακούω την τρέλα του καθενός εδώ μέσα. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια» είπε η Τζο Μαριδάκη.

Η κάμερα εκείνη την στιγμή γύρισε στο Σπύρο Μαρτίκα.