Στο τέλος του φτάνει το συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά και το όνομα του έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεεων το τελευταίο διάστημα. Ο παρουσιαστής της πετυχημένης μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Καλό μεσημεράκι» αρκετές φορές μέσα από τον «αέρα» είτε του προγράμματος που παρουσιάζει ο ίδιος, είτε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους έχει αφήσει αιχμές για τη νέα σεζόν αλλά και την συνεργασία του με τον σταθμό.

«Επειδή λήγει το συμβόλαιό μου με συζητάνε» σημείωσε πριν λίγους μήνες όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον ΣΚΑΪ ενώ διέψευσε πως παρουσιάσει βραδινό show. Σε άλλη τηλεοπτική του εμφάνιση ο «Μούτσι» εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει την καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση.

Σε αυτή του την επιθυμία, έχει συμβάλει σημαντική η «βαριά» ειδησεογραφία του τελευταίου διαστήματος με πιο πρόσφατο περιστατικό το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Ήρθαμε. Δεν ξέρω, έχουν πέσει και οι ευχές στο κενό. Θα πω καλή εβδομάδα και αν πιάσει έπιασε. Η θέση είναι πολύ δυσάρεστη γιατί είναι μία εκπομπή, η οποία δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένας χώρος εργασίας» είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς στην πρώτη εκπομπή μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

«Σύννεφα» πάνω από την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ;

Ο Νίκος Μουτσινάς αρκετές φορές, μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» έχει αφήσει… αιχμές για την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν διατηρεί άψογες σχέσεις με τη διοίκηση του σταθμού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» από τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο Νίκος Μουτσινάς διατηρεί άψογες σχέσεις με όλους τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ και μάλιστα, ενημέρωσε την διευθύνουσα σύμβουλο του σταθμού, Εύη Κουτσαυτάκη για την απόφαση που πήρε εν όψει της λήξης του συμβολαίου του.

Οι επαγγελματικές προτάσεις που δέχθηκε

Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί ένα «δυνατό» χαρτί για όποιον τηλεοπτικό σταθμό τον εντάξει στο δυναμικό του. Το χιούμορ, η αμεσότητα και οι ατάκες… καρφιά που ακούγονται μέσα από την εκπομπή του, «Καλό μεσημεράκι» αποτελούν «εγγύηση» για υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης.
Γι’ αυτό το λόγο, μόλις έγινε γνωστό πως το συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά οδεύει προς τη λήξη του, οι προτάσεις έπεσαν «βροχή».

Ο ΣΚΑΪ, πρότεινε σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στον Νίκο Μουτσινά να διατηρήσει το «Καλό μεσημεράκι» αλλά με λιγότερες μέρες προβολής και όχι με τη μορφή καθημερινού αλλά να αναλάβει και ένα βραδινό show.

Προτάσεις όμως, φέρεται να δέχθηκε και από τον Alpha και από το Star Channel.

Η απόφαση του παρουσιαστή για τη νέα σεζόν

Ο Νίκος Μουτσινάς, σκέφτηκε όλες τις προτάσεις που δέχθηκε και πήρε την απόφασή του. Ποια είναι αυτή;

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο παρουσιαστής αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης του χρόνου και να μην κάνει απολύτως τίποτα καθώς επιθυμεί να ξεκουραστεί αλλά και να ταξιδέψει. Ο Νίκος Μουτσινάς επιθυμεί να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του και γι’ αυτό σκέφτεται να μην ανέβει ούτε στο θεατρικό σανίδι την επόμενη σεζόν.