«Στην τηλεόραση νόμιζα ότι ο νικητής είναι ένας, αλλά έκανα λάθος. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά. Γιατί να λέμε ότι μια εκπομπή να σκίσει και μια άλλη όχι;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Κατά τη χθεσινή μέρα, ανακοινώθηκε και το όνομα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ που θα παρουσιάσει η Φαίη Σκορδά. Το όνομα θα είναι το «Πρωινό μας», ένας τίτλος ο οποίος είναι παρεμφερής με αυτόν του «Πρωινού».

«Ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή. Κάπως θα λεγόταν που θα έχει σχέση με την πρωινή ζώνη. Τα πρόσωπα παίζουν. Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Καλή επιτυχία στη Φαίη και σε μας και σε όλες τις εκπομπές» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας

Σε ότι αφορά την επιστροφή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου στον Ant1, σχολίασε: «Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν μια προσωπική επιλογή που έκανε η ίδια να πάει στον ΑΝΤ1 και το έμαθα 2-3 μέρες πριν ανακοινωθεί».

Για την ένταξη της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή, ανέφερε: ««Και η ίδια δεν θέλει και δεν έχει κανά λόγο να εμπλακεί στο δημοσιογραφικό κομμάτι. Για ποιο λόγο να εμπλακεί η Δούκισσα σε όλο αυτό; Θα μπαίνει στο κομμάτι με τα πιο ανάλαφρα θέματα».

Γιώργος Λιάγκας: Ο λόγος που δεν μιλάει στα «πεσίματα» – «Δεν είμαι αγενής»

Τέλος απαντώντας στο γιατί πρόσφατα δεν μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολιάστηκε ως «αγενής», ο ίδιος απάντησε: «Σας μιλάω γιατί εδώ σας έχουμε καλέσει, θα ήταν αγένεια να μη σας μιλήσω. Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, γιατί ακούω ερωτήσεις και ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί αρνητικά, για αυτό επέλεξα να προχωρήσω και να μη μιλήσω. Δεν είμαι αγενής, εντάξει σχολιάστηκε. Κατανοώ τη δυσκολία της συγκεκριμένης στιγμής…».