Πρεμιέρα έκανε το ανανεωμένο «Πρωινό» του Ant1 με την καινούργια του σύσταση αφού στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού. Ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία εμφανίστηκαν στον «αέρα» του «Πρωινού» ήταν και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία επέστρεψε στον Ant1.

Οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Ant1 επεφύλασσαν στην μαγείρισσα πανηγυρική υποδοχή. Αρχικά, η Δούκισσα Νομικού είπε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πως: «Είσαι το γούρι μου στον γάμο μου με τον Δημήτρη γιατί μου είχες δώσει τη μυστική σου συνταγή για το σουφλέ πορτοκαλιού και τον τυλίξαμε».

Στη συνέχεια, και αφού η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρέλαβε την ανθοδέσμη που έστειλε ο Θοδωρής Κυριακού, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Αργυρώ επέλεξε φέτος να γυρίσει στον Ant1, στο σπίτι της το τηλεοπτικό, διότι με συνδέει πραγματικά προσωπική φιλία».
Όταν ήρθε η σειρά της μαγείρισσας να πει δυο λόγια εκείνη μεταξύ άλλων πέταξε και το… καρφί της στον ΣΚΑΪ.

«Είναι πολύ ωραία η ζωντανή καλημέρα. Ωραίες είναι οι εκπομπές, αλλά το ζωντανό μου έλειψε πάρα πολύ. Αυτό το να σας λέω καλημέρα και να είναι τώρα, 12 η ώρα το πρωί. Να μην είναι 12 το βράδυ και να λέω καλημέρα», είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο ΣΚΑΪ είχε αλλάξει των ώρα προβολής της εκπομπής της μαγείρισσας, ώστε να ξεκινάει νωρίτερα η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Έτσι, εκείνη έλεγε την «καλημέρα» της 13:15, μια ώρα που δεν θα έλεγε κάποιος πως είναι ιδανική για να αποφασίσει κάποιος τι θα μαγειρέψει το μεσημέρι.

https://www.youtube.com/watch?v=z_tfHrjdTRs