Μετά από τέσσερις μήνες που αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor, ο Γιώργος Ταλάντσεβ βγήκε για πρώτη φορά στον τάκο κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού συμβουλίου. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας φαίνεται πως έχει πάρει χαλαρά την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση.

«Έφτασα και εγώ, μετά από 4 μήνες να βγω πρώτη φορά υποψήφιος, ο τελευταίος των Μοϊκανών, έπεσε κι αυτός. Άμα έρθει η ώρα μου να αποχωρήσω, εννοείται πως θα αποχωρήσω. Αν είναι η ώρα μου να παραμείνω και να συνεχίσω στο παιχνίδι, θα χαρώ πάρα πολύ γιατί θα καταλάβω ότι εν τέλει υπάρχει κόσμος εκεί έξω που έχει ταυτιστεί με τον χαρακτήρα μου και την αγωνιστικότητα μου» σχολίασε ο Γιώργος Ταλάντσεβ στην κάμερα του Survivor.

Οι τσιρίδες της Μαίης ξεσήκωσαν τους πάντες

Μια κατσαρίδα η οποία βρέθηκε στο παπούτσι της έκανε τη Μαίη να αρχίσει να ουρλιάζει και με τις τσιρίδες της να ξεσηκώσει τους συμπαίκτες της. Η παίκτρια δεν κατάλαβε μέσα στο σκοτάδι τι ήταν και φοβήθηκε για τα χειρότερα με αποτέλεσμα να βάλει τις φωνές, κάτι που όμως ενόχλησε τους συμπαίκτες της και της το είπαν. «Αυτή είμαι, ουρλιάζω» δικαιολογήθηκε η παίκτρια.  

Τάλα: Δεν ήξερα πως να διαχειριστώ την ψηφοφορία, με έπιασε νευρικό

Σίγουρος πως το δικό του όνομα θα έβγαινε από την κάλπη, ως υποψήφιος για αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ αφού όπως είπε έχουν μείνει στο Survivor «τρεις και ο κούκος». Όσο όμως και αν το περίμενε, δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί.

«Σε κάποια φάση δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και με έπιασε ένα νευρικό» είπε στους συμπαίκτες του επιστρέφοντας στην καλύβα. Ο «παλιός» Σπύρος Μαρτίκας του τόνισε χαριτολογώντας πως: «Μετά τη δέκατη φορά στρώνει» και δήλωσε σίγουρος πως ο Τάλα δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Survivor.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλάει για το «θράσος» της Ασημίνας

Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου και Γιώργος Ταλάντσεβ είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και κανείς θα περίμενε πως ο φαρμακοποιός δεν θα ήθελε να αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς η πρώην σύντροφός του από το παιχνίδι. Ο ίδιος όμως έχει αντίθετη άποψη αφού πλέον δεν τον νοιάζει αν θα αποχωρήσει από το παιχνίδι σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα του Survivor.

«Αυτό που με εκπλήσσει πραγματικά είναι που η Ασημίνα προσπάθησε να παρακινήσει μια ψηφοφορία της Κόκκινης ομάδας και το προσπάθησε μέσω εμού. Πολύ θράσος» σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ρίχνει Χ στον Σπύρο Μαρτίκα

Το ότι δεν τον νοιάζει αν θα φύγει ή θα μείνει η Βρισηίδα έφτασε στα αυτιά της παίκτριας, και όπως ήταν φυσικό ενοχλήθηκε. «Αφού τα βρήκαμε με τον Σπύρο και μου έλεγε πως με θέλει πολύ και πως είναι ερωτευμένος μαζί μου και στεναχωρημένος με όλο αυτό που έγινε και πως δεν θέλει να τελειώσει ποτέ αυτό που έχουμε, στο συμβούλιο του είπα ότι είμαι ανοιχτή αν θέλει να με διεκδικήσει ξανά και να φτιάξουμε αυτό το όμορφο που είχαμε, μετά από πολλή ώρα είπε ότι δεν τον νοιάζει αν θα φύγω από το παιχνίδι. Δεν τον νοιάζει; Έκλεισε η πόρτα που είχα ανοιχτή για να με διεκδικήσει. Και μόνο που το λες, δεν θα φύγω εγώ θα φύγεις εσύ. Πας να μου κάνεις χυλόπιτα και θα σου γυρίσει πίσω» είπε εκνευρισμένη στην κάμερα του Survivor.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν έπαιξε αλλά υποσχέθηκε να τσιρίζει

Για το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας αγωνίστηκαν οι παίκτες του Survivor, όμως η Βρισηίδα Ανδριώτου έμεινε εκτός στίβων μάχης λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, η παίκτρια της Μπλε Ομάδας «προειδοποίησε» τους αντιπάλους πως μπορεί να μην τρέξει αλλά θα τσιρίζει.

Ένταση ανάμεσα πάγκους για τις φωνές

Ο αγώνας ξεκίνησε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου μονομαχούσε με την Σταυρούλα Χρυσαείδη. Εκτός όμως από το… ματς που εξελισσόταν στον στίβο μάχης υπήρχε άλλο ένα ματς σε εξέλιξη, αυτό στους πάγκους. Οι φωνές από τους πάγκους ακουγόντουσαν σε όλο τον Άγιο Δομίνικο σε μια προσπάθεια οι παίκτες να εμψυχώσουν τους δικούς τους μονομάχους και να αποσυντονίσουν τους αντιπάλους.

Τον νικητήριο πόντο κατάφερε να πάρει η Σταυρούλα Χρυσαείδη η οποία όμως όταν επέστρεψε στον πάγκο φάνηκε εκνευρισμένη με τις φωνές που άκουγε μέσα στο αυτί της. Η ένταση ανάμεσα στους δυο πάγκους δεν άργησε να ξεσπάσει. «Ότι γουστάρουμε θα λέμε και ότι γουστάρετε θα λέτε» φώναξε ο Άρης Σοϊλέδης και προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Ταλάντσεβ.

«Παλιά το κατακρίναμε αυτό… Καλά….» σχολίασε μετά το τέλος της έντασης ο Τάλα στους συμπαίκτες του.