Σε ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας βρέθηκαν να διαγωνίζονται στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης (8/6), οι μπλε και οι κόκκινοι διεκδικώντας βεβαίως τη νίκη.

Πρωταγωνιστής του επεισοδίου για άλλη μια φορά ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας. Μπορεί να τον είδαμε να σκοτώνεται με την Ασημίνα στο συμβούλιο του νησιού της Τρίτης, αλλά ο φαρμακοποιός καλωσόρισε την επόμενη ημέρα με κατεργάρικη διάθεση.

Έτσι αποφάσισε να κάνει μία φάρσα και να υποδυθεί ότι έπαθε αμνησία μετά τον τραυματισμό του στον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Αυτός που την «έπαθε» χειρότερα από όλους ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ που φοβήθηκε πολύ για την υγεία του φαρμακοποιού.

Ο Μαρτίκας έλαβε πάνω του τις κάμερες του ριάλιτι και στη συνέχεια του επεισοδίου, στην… σκηνή δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές. Με την πρώην αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν σε τρυφερό τετ α τετ.

Τους είδαμε να έρχονται κοντά – πολύ κοντά – αλλά η ξεροκεφαλιά τους ήταν και αυτή που τους χώρισε.

Βέβαια, ο Σπύρος θεώρησε υπεύθυνη την Ασημίνα για τον χωρισμό του από τη Βρισηίδα. Εκείνη πάλι δεν μπόρεσε ποτέ να καταπιεί ότι την έσπρωξε όσο και αν μαλλιοτραβιόταν ο φαρμακοποιός ότι δεν το έκανε.

Χρειάστηκε μία συζήτηση μεταξύ τους για να δουν και οι δύο ότι αν δεν ήταν πεισματάρηδες και τα είχαν βάλει κάτω ήρεμα από την αρχή ίσως τώρα να ήταν ακόμη μαζί.

Η Βρισηίδα τον πήρε παράμερα στο δέντρο της «αγάπης» τους για να του δώσει να καταλάβει ότι η Ασημίνα δεν είχε ανάμιξη σε όσα έγιναν ανάμεσά τους.

Ποιος ξέρει, ίσως να μην έχει μπει… ταφόπλακα στον έρωτά τους.

Το θέμα της επανένωσής τους συζητήθηκε, πάντως, και στο συμβούλιο έπειτα, με το μοντέλο να του… ανοίγει την πόρτα ξανά για την καρδιά της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αφήνω στον Σπύρο τον χώρο και τον χρόνο να με διεκδικήσει».

Στα highlight της βραδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε μια άσχημη πτώση από την οποία όμως συνέχισε για να… ηττηθεί στον τελικό στόχο από την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Μόλις ο πόντος δόθηκε στους Κόκκινους, το ιατρικό προσωπικό εισέβαλε στον στίβο μάχης προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην Βρισηίδα Ανδριώτου. Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έσπευσε να την βοηθήσει και την σήκωσε στα χέρια για να την βγάλει εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ήρθε η γνώριμη ώρα να συναντήσουν οι παίκτες τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό.

Στο χθεσινό αγώνισμα για την ασυλία οι κόκκινοι ήταν αυτοί που δέχθηκαν ξανά την ήττα, με τους μπλε να είναι θεατές στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, οι κόκκινοι ψήφισαν κι η απόφαση έχει παρθεί. Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος και ακολούθησε… στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι τρεις παίκτες του Survivor θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Ταλάντσεβ βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο χαμός ανάμεσα σε Σπύρο και Ασημίνα για τα… μάτια της Βρισηίδας που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (7/6) συνεχίστηκε και στο τρίτο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο «προφέσορας» προέβη σε μια ακόμη αποκάλυψη, ξεκαθαρίζοντας πάντως εκ των προτέρων τις δικές του προθέσεις στο νέο… σχέδιο της ποδοσφαιρίστριας -σε συνεργασία με το μοντέλο- που καταστρώθηκε. «Μου ζητάνε να μην κινδυνεύσει η Βρισηίδα; Δεν με νοιάζει».

Ο φαρμακοποιός λοιπόν κατηγόρησε ενώπιον των παικτών και του Γιώργου Λιανού την Ασημίνα όχι μόνο για τα όσα έχουν γίνει με τη Βρισηίδα και τον τσακωμό τους, αλλά και ότι του έβαλε λόγια να βγάλουν υποψήφια τη Μαίη για να σωθεί η πρώην αγαπημένη του.

Η Ασημίνα μόλις τον άκουσε άρχισε να φωνάζει ότι λέει ψέματα και ζήτησε να μην ξανασχοληθεί μαζί της ποτέ!

«Ρε φίλε, σε κάθε συμβούλιο ασχολείται μαζί μου. Σε παρακαλώ πολύ μην με αναφέρεις ποτέ, δεν θέλω να αναφέρεσαι στο όνομά μου!».

«Τα λόγια μου ήταν τα εξής. Μπορεί να είπατε ότι θα ψηφίσετε αγωνιστικά αλλά ρισκάροντας να βγάλετε τον Ταλάντσεβ στην ψηφοφορία και φύγει θα μείνει ο Σπύρος και ο Στάθης και του είπα “κοίταξε και το καλό της ομάδας σου”. Του έδωσα συμβουλή για την ομάδα του και κακώς. Γ… ω την τρέλα μου!» είπε τρελαμένη, διεκρινίζοντας ότι δεν ανέφερε το όνομα κάποιας κοπέλας απευθυνόμενη και στους Κόκκινους που την έστησαν στον… τοίχο.

Η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα στους παίκτες, σε σημείο που η Ασημίνα δήλωσε στον Γιώργο Λιανό ότι θέλει να φύγει. Ο παρουσιαστής προσπαθούσε να ηρεμίσει τα… πνεύματα ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις και να καταλάβει ο κόσμος τι έχει συμβεί.