Στη θέση της υποψήφιας προς αποχώρηση από το Survivor βρέθηκε γι’ άλλη μια φορά η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η παίκτρια συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους της Μπλε Ομάδας στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και έτσι βγήκε στον τάκο στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα ο οποίος βρέθηκε στην συγκεκριμένη θέση μια μέρα νωρίτερα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θεωρεί πως βρέθηκε στην συγκεκριμένη θέση γιατί αποτελεί την «εύκολη λύση» για τους συμπαίκτες της ενώ τόνισε πως μπορεί όλοι οι υπόλοιποι να φοβούνται τον… terminator Σπύρο Μαρτίκα, όχι όμως και εκείνη.

«Μετά από πολύ καιρό ξανά ψηφίστηκα, το περίμενα αυτό γιατί είμαι η εύκολη λύση. Τόσο καιρό ήμουν μια αδύναμη παίκτρια, θεωρώ, γιατί έπαιζα πάντα με πολύ δυνατούς αντιπάλους και αυτό τους έχει μείνει στο μυαλό. Παρ’ όλα αυτά τον τελευταίο καιρό έχω φέρει πάρα πολλούς πόντους και αυτό δεν τους νοιάζει. Ήμουν πολύ καλύτερη από την Ασημίνα στους αγώνες. Έφερε περισσότερους πόντους από εκείνη παρ’ όλα αυτά η Ασημίνα είναι το βουνό εδώ μέσα» είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου και πρόσθεσε πως ψηφίστηκε επειδή γκρινιάζει στον πάγκο αλλά κανένας από τους συμπαίκτες της δεν μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί γιατί εκείνη γκρινιάζει.

«Το ζεύγος του Survivor, το πρώην ζεύγος, είναι στον τάκο μαζί, εκεί είναι η ειρωνεία. Δεν είμαστε μαζί στο Survivor πια αλλά είμαστε μαζί στον τάκο. Δεν φοβάμαι τον Σπύρο, όλοι τον φοβούνται αλλά όχι εγώ» είπε στην συνέχεια η παίκτρια.

Όσκαρ υποκριτικής στον Σπύρο Μαρτίκα έδωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Σπύρου Μαρτίκα. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας σχολίαζε τα όσα είπε ο φαρμακοποιός στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο ενώ λίγη ώρα αργότερα η Ασημίνα έδωσε… Όσκαρ υποκριτικής  στον Σπύρο Μαρτίκα, χαρακτηρίζοντας τον «φοβερό ηθοποιό».

«Νομίζω ότι είσαι τέλειος ηθοποιός, όταν βγεις έξω θα σε περιμένουν με ανοιχτές πόρτες για έναν ρόλο» σχολίασε αιχμηρά η ποδοσφαιρίστρια και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Σπύρος Μαρτίκας «χρεώνει» εκείνη για το γεγονός πως εκείνος χώρισε από τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Βέβαια, η Βρισηίδα Ανδριώτου, αφού δήλωσε ξαφνιασμένη που ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε το μέρος της όταν εκείνη άκουσε το όνομα της να βγαίνει από την κάλπη ενώ στην συνέχεια διευκρίνισε πως «δεν φταίει η Ασημίνα για ό,τι συνέβη».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει βάλει στο στόχαστρο την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Και ενώ η συζήτηση στην καλύβα των Μπλε είχε φουντώσει και «έθαβαν» τον Σπύρο Μαρτίκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να επαναλαμβάνει πως ο Σπύρος Μαρτίκας την αποκάλεσε «ηθική αυτουργό» για τον χωρισμό του με την Βρισηίδα Ανδριώτου, η τελευταία τα «πήρε» καθώς θυμήθηκε κάτι δικά της, τα οποία συνέβησαν μήνες πριν, αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες της και ειδικά την Ασημίνα.

«Ότι και να πεις, πάντα θα έχει κάτι να λέει η Βρισηίδα, είναι η γλωσσού που παραδέχεται και η ίδια. Της λες ένα σου λέει τρία, της λες τρία, σου λέει πέντε» σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Survivor.

Τους κοψοχόλιασε ο Σπύρος Μαρτίκας

Όρεξη για φάρσες είχε ο Σπύρος Μαρτίκας και κατάφερε όχι μόνο να τρομάξει τους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα αλλά να τους κάνει να θέλουν να φωνάξουν τους ανθρώπους της παραγωγής. Οι συμπαίκτες του, του απηύθυναν το λόγο και ακόμα και στις πιο απλές ερωτήσεις εκείνος απαντούσε άλλα ντ’ άλλων. «Εσύ ποιος είσαι; Δεν σας ξέρω! Σε μοναστήρι ήρθα; Γιατί έχετε μούσια;» ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που τους έκανε.

Οι συμπαίκτες του και ειδικά ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ τρόμαξαν με την συμπεριφορά του καθώς θεώρησαν πως ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος την προηγούμενη μέρα, είχε χτυπήσει το κεφάλι του στον στίβο μάχης έπαθε αμνησία.

Και αφού τους κοψοχόλιασε αρκετά, έβαλε τα γέλια και έτσι κατάλαβαν όλοι πως έκανε φάρσα. «Σας την έφερα!» φώναζε και όλοι μαζί γελούσαν.

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους

Στο δέντρο που είχαν κάποτε και περνούσαν όμορφες στιγμές, συναντήθηκε γι’ άλλη μια φορά το χωρισμένο ζευγάρι, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου οι οποίοι θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με πρωτοβουλία του μοντέλου. Οι δυο παίκτες συζήτησαν το περιστατικό το οποίο είχε συμβεί και φαίνεται πως κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους.