Eκπλήξεις, ανατροπές, απροσδόκητα, μυστήριο, μαγεία, μουσικά παντρέματα είχαν οι auditions για το X-Factor στο Mega την Παρασκευή (1/4) με τους τέσσερις κριτές, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο να μένουν ουκ ολίγες φορές άφωνοι, άναυδοι, αλλά και… ψαρωμένοι με τα όσα έβλεπαν επί σκηνής.

Ο κομμωτής Πάνος Καλογήρου τους τρέλανε με το μούσι και τους «τελείωσε» με την φωνή του, ο «δολοφόνος» στις «8 λέξεις», τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο ήταν ανορθόδοξος.

Η εμφάνιση τώρα της μασκοφόφου Αριστέας Αλεξανδράκη είχε μυστήριο και ένταση που τους «ψάρωσε» όλους. Ο 19χρονος Θοδωρής Σερκίζης «μάγεψε» τους κριτές με την εμφάνισή του και η γυναικεία μπάντα Bandaloom πάντρεψε σε μια διασκευή το ηπειρώτικο δημοτικό «Κοντούλα λεμονιά» με το «Feeling Good», και ενθουσίασε.

O Manolo που έχει γίνει viral στο TikTok δεν είναι… Παβαρότι, αλλά η χαρά της ζωής

O Manolo είναι γνωστός Tik Toker και μας παροτρύνει να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πραγματικά! Ο Manolo, κατά κόσμον Μανώλης Βαβουράκης ξεσηκώνει όπως λέει τη γειτονιά του, τη Νέα Σμύρνη με τα show του και το γεγονός πως έχει γίνει viral του αρέσει πολύ!

Η απογείωση ήρθε με το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα και μας αποκαλύπτει πως δέχεται καλά και κακά σχόλια, αλλά προτιμά να κρατά τα καλά.

Με την πιο ανεβασμένη διάθεση, ένθερμη υποστήριξη από το backstage και ένα όμορφο μήνυμα για όλους μας εμφανίστηκε στις auditions του «X Factor» o Manolo.

«Ναι, το ξέρω, δεν είμαι ο Παβαρότι, αλλά κάνω αυτό που γουστάρω, αυτό που μου αρέσει και με κάνει να περνάω καλά, και αυτό προτείνω σε όλους σας. Να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους, που σας ανεβάζουν την αδρεναλίνη» είπε ο Manolo στην αρχή.

Φυσικά οι κριτές τον αναγνώρισαν αμέσως μόλις μπήκε στο πλατό! Όσο τραγουδούσε το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα που τον έκανε viral, ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίαζε στο backstage: «Έχει φουλ ενέργεια, ξεχειλίζει!»

«Ήρθα εδώ για να περάσω ωραία, να ζήσω την εμπειρία που λέγεται “X Factor”, είπε ο Manolo και μετέφερε σε όλους τη θετική του αύρα ακόμα κι αν δεν πέρασε στην επόμενη φάση. «Εμένα με έκανες και διασκέδασα απίστευτα, είσαι η χαρά της ζωής», του είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Πρωταθλήτρια στο τάε κβο ντο και στο τραγούδι

«Η οντισιόν σου πρέπει να γίνεται μάθημα για τους επόμενους διαγωνιζόμενους», είπε στην Ελπίδα Ασλανίδου ο Χρήστος Μάστορας.

Η 18χρονη, που έχει μαύρη ζώνη στο τάε κβον ντο και έμαθε τα βασικά για τη μουσική από τη μητέρα της, ήρθε στο μουσικό talent show του MEGA με άγχος. Ήταν όμως αποφασισμένη να τα δώσει όλα. «Δεν κάναμε τόσο δρόμο για το τίποτα», είπε αρχικά.

Και τα έδωσε πράγματι όλα η Ελπίδα Ασλανίδου, παίζοντας στο πιάνο το «Someone You Loved» του Lewis Capaldi. Τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά. «Ζήλεψα τον έλεγχο που έχεις. Για την ηλικία σου είναι συγκλονιστικό. Σε ευχαριστώ που ζήσαμε αυτή την εμπειρία», της είπε ο Στέλιος Ρόκκος. «Είχαν μουσικότητα ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου σου», συμπλήρωσε ο Χρήστος Μάστορας.