Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σοφιάννα Αβραμάκη, όταν ανήκαν στην Μπλε Ομάδα του Survivor είχαν έρθει πολύ κοντά και είχαν αναπτύξει μια στενή φιλία. Η φιλία τους όμως περνάει κρίση τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα απ’ όταν άλλαξαν ομάδες και η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε στην Κόκκινη Ομάδα.

Μετά την ένταση που είχαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, οι παίκτριες ανέλυσαν η κάθε μια την οπτική της, μπροστά στους συμπαίκτες τους στο Survivor στο συμβούλιο.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο αρχικά στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για να του εξηγήσει τι έχει συμβεί. «Τέσσερις μέρες τώρα που έχουμε αλλάξει ομάδες νιώθω ότι η προηγούμενη μου ομάδα με περιμένει στη γωνία για να μου προσάψει κάτι. Δεν μου αρέσει να κλαίω αλλά νιώθω πάρα πολύ αδικημένοι. Θέλω όλο αυτό να λήξει εδώ. Δεν θέλω να με ξανά ενοχλήσει κανείς. Με τσιγκλάνε χωρίς λόγο. Όλες τις φιλίες που έφτιαξα εδώ μέσα τις έφτιαξα πραγματικά. Δεν ξέρω αν κάποιοι στάθηκαν δίπλα μου για να κερδίσουν κάτι από μένα. Νιώθω έναν πόλεμο στον πρόσωπο μου. Απευθύνω έκκληση στους Μπλε να μην ξανά ασχοληθούν με μένα» είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου και τόνισε πως βάζει «τελεία» στο θέμα και στη φιλία της με την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ο Γιώργος Κατσαούνης «έβλεπε πολλά»

«Έβλεπα πολλά. Έβλεπα την Σοφιάννα να είναι κοντά στην Ασημίνα για δικά της συμφέροντα γιατί αν δεν ήταν η Ασημίνα θα είχε βγει στον τάκο» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης καθώς λίγη ώρα νωρίτερα η Ασημίνα είχε τονίσει πως ο παίκτης την είχε συμβουλεύσει να προσέχει την Σοφιάννα Αβράμακη.

«Στον Γιώργο θα απαντήσω ότι θα ήταν πολύ έξυπνο αυτό που σκέφτεσαι εάν εγώ πλησίαζα την Ασημίνα ενώ είχε δίπλα της μια πλειοψηφία. Εγώ ήμουν 24 ώρες δίπλα στην Ασημίνα άρα δεν στέκει αυτό που λες» απάντησε στον Γιώργο Κατσαούνη, η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Στην συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επανέλαβε το γεγονός πως η Σοφιάννα όταν κλείνουν οι κάμερες είναι διαφορετική απ’ ότι όταν οι κάμερες «γράφουν».

«Όταν κατάλαβες ότι έχεις εκτεθεί στο θέμα της φιλίας μας άρχισες να με πλησιάζεις»

«Εάν αυτά τα άσχημα πράγματα είναι οι πράξεις σου τότε καλώς το θέτεις έτσι. Ποτέ δεν έχω πει κάτι που δεν έχει συμβεί. Το μόνο που έχω κάνει είναι να εκφράσω την απορία μου για τον ανταγωνισμό σου. Οι συμπαίκτες μου μπορούν να σου επιβεβαιώσουν ότι δικαιολογούσα τη ψυχρή σου στάση των πρώτων ημερών. Όταν κατάλαβες ότι έχεις εκτεθεί στο θέμα της φιλίας μας άρχισες να με πλησιάζεις. Το μόνο που θέλω να σου θυμίσω είναι όλα αυτά που έχουμε περάσει και να μην ξεχνάς άλλοι άνθρωποι πόσο κακό σου έχουν κάνει. Να κάτσεις λίγο μόνη σου με τον εαυτό σου και να θυμηθείς τι εστί Σοφιάννα και Ασημίνα και αν η τελική σου απόφαση είναι να μην σου ξαναμιλήσω και θα το σεβαστώ» είπε μεταξύ άλλων η Σοφιάννα Αβραμάκη.