Δύσκολος και απαιτητικός αποδείχθηκε ο στίβος μάχης του Survivor και φυσικά δεν έλειψαν οι εντάσεις. Πρωταγωνιστές της έντασης αυτή τη φορά ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Άρης Σοϊλέδης. Στο τέλος του ματς ανάμεσα στην Ασημίνα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Άρης είχε ορισμένα σχόλια για τον τρόπο που η αντίπαλος του έφτασε στον τερματισμό. Η Ασημίνα τότε πέταξε ένα… γαλλικό. «Πρόσεχε το στόμα σου!» της φώναξε ο Άρης με την παίκτρια να τονίζει πως δεν απευθύνθηκε σε εκείνον και το είπε γενικότερα.

Απαρηγόρητη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Απαρηγόρητη ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία δεν κατάφερε σε ένα ματς να φέρει τον πόντο για την ομάδα της. Η παίκτρια απομονώθηκε και ξέσπασε σε κλάματα. Στο πλευρό της βρέθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήθελε να μείνει μόνη της.

«Άφησε με μόνη μου, σε παρακαλώ! Δεν ήθελα να το αφήσω εκεί, ήθελα να το πετάξω με τον δικό μου τρόπο. Άφησε με Βρισηίδα, δεν θέλω, φύγε! Θέλω να είμαι μόνη μου» είπε η παίκτρια.

Με σκορ 12-9 το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας κέρδισαν οι Μαχητές και φυσικά κατενθουσιασμένοι οι παίκτες το έριξαν στο χορό στον τέλος του αγώνα.

Ο Άρης Σοϊλέδης συμβούλευσε την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Αφού οι παίκτες των δυο ομάδων μεταφέρθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιάνο και ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλώντας για το σκηνικό που έγινε λίγη ώρα νωρίτερα. «Θέλω να πω στην Ασημίνα πως όσο κι αν την συμπαθώ. Είμαστε πλέον τρεις μήνες εδώ μέσα, θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι αγενής. Σε συμβουλεύω σαν φίλος» είπε ο Άρης Σοϊλέδης. «Δεν το είπα σε σένα!» δικαιολογήθηκε η παίκτρια και στην συνέχεια για να λήξει το θέμα του ζήτησε συγγνώμη.

Μετά την αναφορά του Άρη Σοϊλέδη, το λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος τα έβαλε με την Ασημίνα και την κατηγόρησε πως πολλές φορές έχει γίνει δέκτης της χυδαίας επίθεσης της.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Λίγη ώρα πριν φύγουν οι παίκτες της νικήτριας ομάδας να μεταφερθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να απολαύσουν το έπαθλο τους, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση. Σύμφωνα με τα όσα τους είπε ο παρουσιαστής, εντοπίστηκε επικίνδυνο είδος φιδιού κοντά στις καλύβες των παικτών και ως εκ τούτου οι παίκτες θα μεταφερθούν σε νέα καταλύματα.

Απογοητευμένη με τη φίλη της η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Απογοητευμένη ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το τέλος του αγωνίσματος με την στάση των Μπλε οι οποίοι ήταν συμπαίκτες της για πολλές μέρες αλλά ειδικότερα από την φίλη της Σοφιάνα καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η παίκτρια με δάκρυα στα μάτια, όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές της κάνει επίθεση, ενώ όταν κλείνουν οι κάμερες την πλησιάζει, την αγκαλιάζει και της λέει ότι την αγαπάει.

«Ελπίζω να καταλάβει τη χοντράδα που ξεστόμισε. Να μη ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά» είπε με την σειρά της η Σοφιάνα στην κάμερα του Survivor.