Οι εντάσεις συνεχίζονται στο MasterChef και φυσικά δεν λείπουν τα… γαλλικά. Οι δυο ομάδες, μεταφέρθηκαν στο πλατό του διαγωνισμού προκειμένου να μάθουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας. Οι κριτές σχολίασαν ένα από τα πιάτα της Κόκκινης Ομάδας με κύριο συστατικό το αρνί. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας οι παίκτες διαφώνησαν για το ψήσιμο του κρέατος καθώς θεωρούσαν πως δεν ψήθηκε όπως θα ήθελαν με τον Μάριο να διαφωνεί. Οι κριτές τους είπαν πως το ψήσιμο ήταν το πιο σωστό στο πιάτο. Όταν ο Μάριος άκουσε τον κριτή να λέει αυτά τα λόγια γύρισε στον Γρηγόρη και του είπε: «Θα σε χτυπήσω μικρέ. Θα σου σπάσω τα δόντια και μετά θα φύγω από τον διαγωνισμό».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μάριος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του MasterChef και είπε: «Εκείνη τη στιγμή που ο Κουτσόπουλος είπε ότι το ψήσιμο του κρέατος είναι medium, ήθελα να γυρίσω και να τους αρχίσω στα μπουνίδια».

Ποια ομάδα νίκησε στην ομαδική δοκιμασία

Η τελική βαθμολογία ήταν για τους Κόκκινους 137/180 και για τους Μπλε 125/180. Η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μια βόλτα στην κουζίνα του διαγωνισμού με τον Γιάννη Αποστολάκη.