Μετά την ήττα τους στον αγώνα ασυλίας οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας του Survivor κλήθηκαν να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία. Ο αγώνας δεν διήρκησε πολλή ώρα και τη νίκη πήρε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά από μια σύντομη… αγωνιστική κόντρα με την Μυριέλα Κουρεντη.

Όμως, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ο αγώνας ήταν στημένος αφού εγκατέλειψε επίτηδες τον αγώνα για να χαρίσει τη νίκη στη φίλη της.

«Στον αγώνα κατάφερα και το έκανα αρκετά πειστικά διότι δεν έχει έρθει πχ η Ευρυδίκη, η Βρισηίδα ή η Κάτια που μιλάω κανονικά μαζί τους ή ο Τάκης που ήταν δίπλα μου να μου πουν ότι της χάρισα την ατομική ασυλία» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

Όμως ο Τάκης Καραγκούνιας, κατάλαβε τι έγινε και μοιράστηκε την πληροφορία με τις συμπαίκτριες του. «Μόλις ο Λιανός ανακοινώνει ότι είναι αυτή και η Ναυσικά σαν οι δυο τελευταίες, έκανε άτσαλη κίνηση» είπε ο παίκτης.

«Όταν χάνουμε ασυλίες η λυκοφιλία της Ναυσικάς με την Μυριέλα ενώνεται» σχολίασε στην κάμερα τη Βρισηίδα ενοχλημένη.

«Ο Τάκης μου είπε off camera να κάνουμε ότι έχουμε σχέση»

Σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor όμως προχώρησε και η Σοφιάννα Αβραμάκη και αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια. Μάλιστα η παίκτρια των Μαχητών τόνισε ότι ο Μισθοφόρος της πρότεινε να υποδυθούν πως έχουν σχέση γιατί θα «πουλήσει» στους τηλεθεατές. «Νιώθω λίγο άβολα με την όλη κατάσταση του Τάκη. Είναι λίγο cringe» σχολίασε η παίκτρια.

Απογοητευμένη με την ομάδα της η Κάτια Ταραμπάνκο

«Εγώ προσωπικά τα περιμένω όλα από την ομάδα μας» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στην κάμερα του Survivor και τόνισε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να «στηθεί» η ψηφοφορία ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε ώστε να φύγουν από το παιχνίδι συγκεκριμένα άτομα.