Και το δεύτερο αγώνα ασυλίας έχασαν οι παίκτες της Μπλε Ομάδας και η κατάσταση μεταξύ τους μυρίζει μπαρούτι. Τα νεύρα και η πείνα των Μαχητών έχει χτυπήσει… κόκκινο και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Μετά την ήττα τους, οι παίκτες των δυο ομάδων στάθηκαν μπροστά στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό για να μιλήσουν για το αποτέλεσμα.

«Δεν θα πω ότι έπρεπε να χάσουμε. Θα το αντιμετωπίσω με χαμόγελο γιατί ναι με πονάει το έπαθλο του φαγητού που χάθηκε. Δεν παράτησα τίποτα. Απλά θέλω να πω ότι τζάμπα σταναχωρηθήκαμε χθες, τζάμπα στεναχωρήθηκε και ο Ανδρέας. Αυτοί που πρέπει να βγουν θα βγουν. Ο Σάββας θα κάνει σωστή επιλογή. Εμείς από την κάλπη θα κάνουμε ακόμα μια πιο σωστή επιλογή για την ομάδα μας. Οι τρεις ή οι τέσσερις που θα βγουν στον τάκο θα τους κρίνει ο κόσμος. Θα δει την κατάσταση μας και θα πράξει» ανέφερε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο Ανδρέας Ματθαιακάκης ο οποίος είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor. «Στο κατά πόσο ήταν τζάμπα οι στεναχώριες και οι εκνευρισμοί διαφωνώ. Η προτεραιότητα είναι πολύ σημαντική λέξη στη ζωή μας. Εγώ ασχολήθηκα με την σκοπιμότητα» ανέφερε ο παίκτης και η Ασημίνα τον διέκοψε γι’ άλλη μια φορά.

Τον ρόλο του πυροσβέστη ανέλαβε ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος ρώτησε τους συμπαίκτες τους γιατί πρέπει να το κάνουν αυτό τη δεδομένη στιγμή και τους πρότεινε να αφήσουν τις διαφορές τους για το συμβούλιο.

Οι Μαχητές τσακώνονται για το φαγητό – Πολλές κατηγορίες για κλεψιές

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη ένταση ανάμεσα στους παίκτες των Μαχητών. Οι παίκτες αποφάσισαν να μαγειρέψουν και η κατάσταση εκτροχιάστηκε ενώ δεν έλειψαν και οι κατηγορίες για κλεψιές. Αρχικά, η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα του Survivor τόνισε πως είχε δει ένα σκηνικό κατά το οποίο η Θωμαΐς την κατηγόρησε για κλέψιμο του φαγητού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στους συμπαίκτες του είπε πως είχε παρατηρήσει πως τα πιάτα της Σοφιάννας και της Πελαγίας τον τελευταίο καιρό είναι λίγο πιο «μπαμπάτσικα».  Οι δυο παίκτριες αντέδρασαν και ρώτησαν γιατί αυτό δεν το είπε νωρίτερα.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η συζήτηση «φούντωνε» ο Ανδρέας ανέφερε πως η Ασημίνα κάποια στιγμή έφτιαξε ένα παραπάνω πιτάκι.

«Όταν κλέβεις τα πιάτα δεν ντρέπομαι!» φώναξε σε έξαλλη κατάσταση ο Σπύρος Μαρτίκας απευθυνόμενος στην Σοφιάννα και τόνισε πως: «Εγώ είμαι κύριος

«Τέτοιους κύριους να τους χ…ω!» είπε σε έξαλλη κατάσταση η Σοφιάννα στην κάμερα του Survivor.

Ο Γιώργος Κατσαούνης πήρε το λόγο και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά έκανε τα πράγματα χειρότερα. Μάλιστα όταν ο Ανδρέας προσπάθησε να τον διακόψει, ο παίκτης έγινε έξαλλος. «Βούλωστο!» άρχιζε να του φωνάζει με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη να του λέει: «Μάθε τρόπους!».