Διάσημοι και Μαχητές πάλεψαν το βράδυ της Τρίτης (8/2) για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης όμως για άλλη μια φορά, η ομάδα των Διασήμων φάνηκε αποτελεσματικότερη, φέρνοντας την γκρίνια στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μετά την νίκη τους μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να δουν τα μηνύματα που τους είχαν στείλει συγγενείς και φίλοι. Ανάμεσα τους και ο Απόστολος Ρουβάς, με το Twitter, όμως, να απογοητεύεται γιατί το μήνυμα που του ήρθε από την Ελλάδα δεν ήταν από τον Σάκη Ρουβά.

Τους χρήστες του Twitter τώρα εκτός από την απογοήτευση τους περίμενε και ο… εφιάλτης στη γωνία. Και αυτό γιατί όταν ήρθε η ώρα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Βρισηίδας Ανδριώτου να διαβάσουν τα δικά τους μηνύματα, τα τύμπανά τους… έσπασαν.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η επιθυμία της Αθηνάς Ευμορφιάδη πραγματοποιήθηκε και κατάφερε να πάρει το μήνυμα που της έστειλε η κόρη της, Γιολένα στο Survivor.

H παίκτρια μετά από έναν έντονα φορτισμένο αγώνα λόγω του διακυβεύματος πλάνταξε στο κλάμα μόλις είδε τη φωτογραφία της κόρης της και διάβασε το μήνυμα.

Καθώς η μικρή της έγραφε ότι τη βλέπει, οι συμπαίκτες της θέλοντας να την πειράξουν για να ελαφρύνουν το κλίμα της είπαν: «Σε βλέπει τελικά».

«Μανούλα μου γλυκιά, σε παρακολουθώ με τους φίλους μου και είμαι πολύ περήφανη για σένα και ήσυχη γιατί σε βλέπω. Να μείνεις δυνατή και να προσέχεις. Σ’ αγαπώ πολύ πολύ», ήταν τα λόγια της κόρης της. Η Αθηνά Ευμορφιάδη διαβάζοντας το μήνυμα ξέσπασε σε κλάματα.

«Ξέσπασε» και πριν και στη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου

Η Αθηνά έχοντας ανακοινώσει δημόσια ως υποψήφια προς αποχώρηση την επιθυμία της να φύγει από το παιχνίδι για να ξαναδεί την κόρη της, όταν άκουσε το έπαθλο δεν μπορούσε να το πιστέψει και δήλωσε «πλάκα κάνεις;».

Η παίκτρια αναλύθηκε σε λυγμούς έχοντας να δει το παιδί της 50 μέρες και πιστεύοντας ότι πιθανότατα θα είχε μήνυμα από τη μητέρα της ή τον αδελφό της.

Το συναισθηματικό φορτίο που της προστέθηκε για τον αγώνα ήταν μεγάλο.

Πράγματι, στην πρώτη ήττα της κόντρα στην Ασημίνα, η Αθηνά είχε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα που κανένας συμπαίκτης της δεν μπορούσε να ελέγξει.