Διάσημοι και Μαχητές πάλεψαν το βράδυ της Τρίτης (8/2) για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης όμως για άλλη μια φορά, η ομάδα των Διασήμων φάνηκε αποτελεσματικότερη, φέρνοντας την γκρίνια στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μετά την νίκη τους μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να δουν τα μηνύματα που τους είχαν στείλει συγγενείς και φίλοι. Ανάμεσα τους και ο Απόστολος Ρουβάς, με το Twitter, όμως, να απογοητεύεται γιατί το μήνυμα που του ήρθε από την Ελλάδα δεν ήταν από τον Σάκη Ρουβά.

Τους χρήστες του Twitter τώρα εκτός από την απογοήτευση τους περίμενε και ο… εφιάλτης στη γωνία. Και αυτό γιατί όταν ήρθε η ώρα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Βρισηίδας Ανδριώτου να διαβάσουν τα δικά τους μηνύματα, τα τύμπανά τους… έσπασαν.

Οι δύο παίκτριες ανέβασαν τις ψιλές νότες όταν είδαν τα μηνύματα των γονιών τους.

Το τσιριχτό τους κλάμα ήταν ανυπόφορο και μάλιστα για την Ευρυδίκη αυτό ήταν ένα ακόμη επεισόδιο όπου χρειάστηκαν μετάφραση και υπότιτλους οι τηλεθεατές για να καταλάβουν τι έλεγε μέσα στη συγκίνησή της.

Δεν μπορούσε τώρα να σταματήσει να κλαίει η… Μάρθα Βούρτση Βρισηίδα βλέποντας την οικογένειά της και οι… τσιρίδες τους προκάλεσαν όπως ήταν φυσικό και επόμενο κάποια καυστικά σχόλια από τους τουιτεράδες με τοπ το «Απολαμβάνουν την ησυχία στο πατρικό της Βρισηίδας»!

https://twitter.com/DukeIsland/status/1491160359293820928

«Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Βέβαια η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε αρχίσει το κλάμα πριν το αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας, δίνοντάς μας μια… πρόγευση για το τι θα επακολουθούσε σε περίπτωση που το κέρδιζαν οι Κόκκινοι. Στον διάλογο που είχαν οι παίκτες προτού ριχτούν στον στίβο μάχης θυμήθηκε την οικογένειά της και τα αγαπώ που δεν έχει πει και ξέσπασε λυγμούς.

«Κλαίει κι ο ουρανός. Έκλαιγα και πριν στην καλύβα. Έξω στη ζωή θεωρούμε πολλά δεδομένα και στα αδέρφια μου δεν έχω πει ποτέ πόσο τους αγαπώ. Επειδή έξω έχουμε διαφορετικές ζωές με τις δουλειές μας και δεν τους πολυβλέπω… Σήμερα που έχουμε έπαθλο επικοινωνίας κι αν το χάσουμε, να ξέρουν ότι τους αγαπώ πολύ και μου λείπουν.

Οι φίλοι είναι φίλοι αλλά αυτό που πραγματικά θα μου δώσει δύναμη είναι τα αδέρφια μου. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε» ανέφερε η Βρισηίδα πνιγμένη στα δάκρυα.